2777
2789
عنوان

جمعه قرار بود برم مشهد😭

185 بازدید | 9 پست

امروز گفتن کنسل شد با دوستای دانشگامون میرفتیم همه وسایلاشونو آماده کرده بودن

من تولدم میوفتاد روزی که مشهد بودم خیلی خوشحال بودم با دوستام میخواستم تولد بگیریم 

شب تولدم تو حرم باشم

لباس گرفته بودم

بعد همه هم میدونستن قراره برم

حالا افتاده یه ماه بعد

که اونروزم هم امتحان دارم هم شرایط رفتن به مشهدو ندارم

از صب سرم داره میترکه هیچی نخوردم

از یه طرفم برا این ناراحتم یکی از دوستام به واسطه من با گروهمون میخواست بره با ما بعد الان میدونه احتمالا کنسل کنم میگه من میرم درحالیکه اگه من نرم اون اخه کیو میشناسه اصلا من براش انگاری که مهم نیستم

فک میکنم امام رضا نخواست بریم قسمت نبود چون وقتی میخواستم هزینشو بریزمم یه مشکل اومد کلا فک کردم آقا نطلبیده

الان چیکار کنم😭

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

یه حاجتیم داشتم از آقا اونم برآورده نشد😭کلا فک میکنم از همه جا راندم

میخواستم این حاجتم تا میرم مشهد برآورده بشه که نشد 

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشینی که اوکی کرده بودن کنسل شده

یماشین دیگ بگیرین خب 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یماشین دیگ بگیرین خب 

نه نمیشه دست من نیست باید اداره ماشین بده

ماشین شخصی ۶۰میلیون پول میخواد

خب دنبال یه ماشین دیگه باشین. انشالله که جورمیشه ناامید نباش

نه نمیشه دست من نیست باید اداره ماشین بده

ماشین شخصی ۶۰میلیون پول میخواد

با تور برین

چون دانشگاه میفرسته باید خودمون یه گروه با یه ماشین باشیم 

که اینم انگار قسمت نبود