2777
2789

امیدوارم امشب تا اخر این هفته تا اخر این ماه تا اخر این سال تا اخر عمرمون کلی رزق و روزی فرواونی به سمت هممون بعدش من و شوهرم جاری بشه و کلی شادی سلامتی برای همه عزیزامون ارزو دارم الهی امین همگی بگیم امین براتون حمد میخونم شماهم دوستداشتین برای من بخونین اسمم سناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم عزیزم.ممنون میشم برای خونه دارشدن و بچه دارشدنم دعاکنین التماس دعا🩵

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خوندم با اجازه استاتر 🌹محبت میکنین ۴۰ نفره سوره کوثر بخونه همسرم فروش خوبی داشته باشه💚❤️

خوندم

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

شبیه که دلم خواست برا هممون این ارزورو بکنم منو شوهرم خیلی دوستداریم همیشه یه ماشین داشته باشیم من بشینم جفتش بریم کل شهرارو دور میزنیم میدونم‌شاید برابقیه خنده دار باشه ولی م به دعای نی نی سایتیا ایمان دارم میخوام انقد خدا به هممون رزق و روزی بده که کلی خنده تو خونهامون بیاد البته اول سلامتی

حالا هر چی فردا امتحان ترمیم معدل سلامت دارم یاسی هستم دعا کن ید 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻