2777
2789

میخوام یه پیج پابلیک تو اینستا بزنم و فعالیت کنم توش و فالوور بگیرم ولی نمیدونم تو چه زمینه ای فعالیت کنم 

استعداد نویسندگی دارم میتونم متن پست کنم ولی نمیدونم فالوور میگیرم یا نه 

چه محتوایی تو اینستا برای دختر ۱۸ ساله خوبه؟

جدیدا محتوای ورزشی و باشگاه خیلی ترند شده 

بنظرتون چه‌محتوایی بذارم؟پیجم چجوری باشه؟

💙

متن بنویس بده به یه گوینده برات بخونه(یکی تقریبا همسن خودت یا کسی که میدونی صداش خوبه)

هزینشو میتونید نصف کنید

میتونی رمان بنویسی توی همون جا پستش کنی

میتونی پیج بزنی عکس از خودت و اینا لباسای خوشگل بپوشی(با شال و مانتوهای خوشگل خوشگل، یا بدون شال و اینا فرقی نداره) پستشون کنی، خیلی از تینیجرا اینکارو میکنن بعدا برات مانتوو و شال و کیف کفش تبلیغ میاد پست میکنن برات 

میتونی پیج اشپزی های رنگی رنگی، فینگر فود دسر و نوشیدنی اینا بزنی

میتونی یه پیج مثل پیج سایه بزنی اگر نمیدونی کی رو میگم ایدیش اینه برو ببین sayeproof

میتونی بری بلاگر کافه بشی و کافه های متفاوت رو امتحان کنی و به مردم معرفی کنی

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
متن بنویس بده به یه گوینده برات بخونه(یکی تقریبا همسن خودت یا کسی که میدونی صداش خوبه) هزینشو میتون ...

مرسی عزیزم🤌🏻❤️

نمیخوام صورتم دیده بشه و شناخته بشم

توی محتوای انگیزشی ورزشی و متن توییتری موندم

بنظرتون کدوم اوکیه؟

از یه طرف میخوام یه پیج انگیزشی ورزشی بذارم پستای ورزشی بذارم که جدیدا خیلی تو اینستا ترند شده و تو استوری ها یکمی از زندگیمم بذارم

از یه طرفم میخوام یه پیج بزنم فقط توش متن بذارم و استوری ها هم در اون رابطه باشه 

حالا نمیدونم کدومشو بذارم

💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم🤌🏻❤️ نمیخوام صورتم دیده بشه و شناخته بشم توی محتوای انگیزشی ورزشی و متن توییتری موندم ...

انگیزشی ورزشی رو ندیدم

اما توییتری رو دیدم اوکیه خوبه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
انگیزشی ورزشی رو ندیدم اما توییتری رو دیدم اوکیه خوبه

دوتاش خوبه 

انگیزشی ورزشی همون سیگماست که تشویقت میکنه برای هدفت و زندگیت تلاش کنی و جدیدا خیلی موفق شده 

توییتری هم خوبه 

ولی نمیدونم کدوم مناسب منه و میتونم از پسش بر بیام 

اگه بخوام توییتری بذارم متن های مختلف میذارم 

انگیزشی ورزشی هم روی کلیپ های ورزشی متن انگیزشی میذارم 

💙

دوتاش خوبه  انگیزشی ورزشی همون سیگماست که تشویقت میکنه برای هدفت و زندگیت تلاش کنی و جدیدا خیل ...

ببین کدومشون کمتر اشباع شده

اونو بذار