2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه بیاین (مربا)

106 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من یکم گل محمدی گرفتم خشک کردم میخوام مرباشو درست کنم چجوریه چقد شکر چقد آب چجوری بپزم. 

قرار عصر برم توت فرنگی و گیلاس بخرم برا مربا لطفا اونم بگید برا  هر کیلو چقد شکر بریزم آب بریزم نریزم  چند دیقه بجوشونم. 

کلا اولین بارمه میخوام مربا درست کنم  چیزی نمیدونم تاحالا مادرم درست می‌کرد امسال میخوام خودمم درست کنم یاد بگیرن همه چی باد باشم 😁

لطف کنید وقت بذارید و برام بگید

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توت فرنگی رو تو سه کیلو توت فرنگی یک و نیم کیلو شکر ریختم بعد اینو شبش با شکر فقط گذاشتم تا صبح اب پس میده یه عالمه 

بعد باابجش جوشوندم ک کمی غلیظ شه فقط در حین جوش خوردن کف روش رو گرفتم ک رنگش خوب بشه و‌تیره نشه خیلیم خوشمزه شد

آلبالو خوشمزه تر از گیلاس میشه

طرز گختشو میگی برام آلبالو هم میخوام دو سه هفته دیگه بخرم  آخه هنوز تازه در اومده گرونه میخوام کم بخرم ولی از هر میوه بخرم ی شیشه درست کنم

من توت فرنگی رو تو سه کیلو توت فرنگی یک و نیم کیلو شکر ریختم بعد اینو شبش با شکر فقط گذاشتم تا صبح ا ...

ینی جوشید کف روشو که برداشتی دیگه خاموش کردی زیرشو

اره دیگه باید غلظت برسه خیلییی ابش رو خشک نکنی و خیلیییی هم ابدار نذاری چون بعد ک سرد میشه ابش غلیظت ...

دستت درد نکنه 

گل محمدی چی اونو بلدی