2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه من خییلی راحتم 

همش همسرمو دعا میکنم بابت این ایده اش

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

من گاز و یه یخچال کوچولو و سینک اونجا دارم کلا اشپزیم اونجاس.یکساله خونمون ساختیم اشپزخونه اصلیم عین روز اوله 

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.

من ابعاد آشپزخونم بزرگ میشه حدود ۶ متر گفتم ۲ مترشو مخفی بندازم ک همیشه تمیز باشه آشپزخونه اخه خودمو میشناسم شلخته ام😂 ولی گفتن نما آشپزخونه ات از بین میره و فلان پشیمونم کردن ولی میدونم ک لازممه حتما

خیلی خییییلی خوبه من اکثرا تو‌خونه های شمال دیدم و واقعا دیگه لازم نیس هی اشپزخونه بسابی‌ مهمان هم د ...

دقیقا منم تو شمال دیدم ولی چربی از دیوار و سقف و گاز می‌چکید،اگه برای همه همونطوره که افتضاااحه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من ابعاد آشپزخونم بزرگ میشه حدود ۶ متر گفتم ۲ مترشو مخفی بندازم ک همیشه تمیز باشه آشپزخونه اخه خودمو ...

نه گلم الکی گفتن میتونی عین من درشو پشت کابینتا مخفی کنی برامن

درش بسته باشه هیچ کی متوجه نمیشه تا لامپشو روشن کنم ودره کابینتو باز کنم هر کی میادخونم  ایده میگیره 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
دقیقا منم تو شمال دیدم ولی چربی از دیوار و سقف و گاز می‌چکید،اگه برای همه همونطوره که افتضاااحه

نه قربونت برم دیگه این بستگی به سلیقه خانوم خونه داره،ما مهمان بودیم محموداباد،به حدی تمیز بودکه نگوووو

🦋🫀

بعدشم هزینه کابینت ام دی اف بخام همشو بزنیم خیلی زیاد میشه حداقل اونجوری ۲ تا کابینت فلزی میذارم اونجا به شوهرم گفتم اگه هزینه کابینت نداری اونجا راه بیوفته کافیه حالا لازم نیس کابینتش کنی