یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین
من ابعاد آشپزخونم بزرگ میشه حدود ۶ متر گفتم ۲ مترشو مخفی بندازم ک همیشه تمیز باشه آشپزخونه اخه خودمو میشناسم شلخته ام😂 ولی گفتن نما آشپزخونه ات از بین میره و فلان پشیمونم کردن ولی میدونم ک لازممه حتما
من ابعاد آشپزخونم بزرگ میشه حدود ۶ متر گفتم ۲ مترشو مخفی بندازم ک همیشه تمیز باشه آشپزخونه اخه خودمو ...
نه گلم الکی گفتن میتونی عین من درشو پشت کابینتا مخفی کنی برامن
درش بسته باشه هیچ کی متوجه نمیشه تا لامپشو روشن کنم ودره کابینتو باز کنم هر کی میادخونم ایده میگیره
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین