2777
2789
عنوان

لطفا متاهلا بیاند

258 بازدید | 20 پست

سلام

من یه ماهه که ازدواج کردم در طول این مدت با اینکه شوهرم بهم محبت می کنه ولی خیلی از ظاهرم(مو ، صورت ، اندام) ایراد میگیره. دختر قشنگ و خوش استایلی هستم ولی این ایرادها داره به شدت روی اعتماد به نفسم تاثیر می ذاره و باعث شده هر وقت به ظاهرم ایراد می گیره منم به ظاهرش ایراد بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا اولش اینکارو میکنن که اعتماد به نفستو ضعیف کنن و بعد روت مسلط بشن 

تو هم دوتا ایراد ازش بگیر یا بگو من اتفاقا از رنگ پوستم خوشم میاد یا مثلا عاشق فرم بینیمم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

اونی که تورو برای ضاهرت بخواد نه تنها شوهر نمیشه بلکه آدم به شدت ضاهربینیه که زندگی رو زهر میکنه

چه بسا زیبایی بایه تصادف یا یه زایمان یا یه غم بزرگ از دست میره

اون وقت بازم به خاطر زیبایی،وسط شرایط بدت همون آدم ممکنه رهات کنه

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....

خیلی بیخود میکنن برن زنای مزدمو ببینن شبیه دسته بیل میمونن شوهراشون عین پروانه دورشون میچرخن.این سری ایراد گرف بگو قبل این ک رسمی بشه مگ منو ندیده بودی؟اصلا خودتو نباز مردا میخان ی برتری نسبت ب زن داشته باشن بخاطرهمین همیشه بلدن چطوری اعتمادبنفس مارو بیازن پایین