2777
2789

دوروز بود جاریم رفته بود شهرستان برادرشوهرم خیلی راحت بود توو جمع با منم میگفت میخندید سلام خدافظ. امروز که با زنش دیدمش دوباره قیافه گرفته بود وقتی جاریم هست برادرشوهرم کلا کلمه با من حرف نمیزنه و قیافه هم میگیره!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من شوهرم با جاریم گرم میگیرن مثل خواهر و برادر میمونیم جاری ها با برادرشوهرامون. مگه غیر از اینه که برادر همسر هم مثل برادر میمونه و حس ممنوعه ایی بهش نیست🤔

خدایا مرسی  
چرا من شوهرم با جاریم گرم میگیرن مثل خواهر و برادر میمونیم جاری ها با برادرشوهرامون. مگه غیر از اینه ...

عزیزم مشکل از جاری بدبختمه که چندین بار تا الان توو خونمون دعوا راه انداخته

عزیزم شوهر من چرا باید گرم باشه با ادم بدذاتی مثل جاریم پس؟ هرچی هم بهش میگم انگار نه انگار

خب شما حریف شوهرت نمیشی ولی جاریت میشه 

اما مقصر ک اون نیس

با شوهرت صحبت کن بگو هروقت دیدی واسه من قیافه میگیرن توام سر سنگین باش وگرنه من دیگه نمیام تو جمعتون

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خب شما حریف شوهرت نمیشی ولی جاریت میشه  اما مقصر ک اون نیس با شوهرت صحبت کن بگو هروقت دیدی وا ...

عزیزم مقصر خود جاریمه ما خیلی سر رفتارای اون توو خونمون بحث داریم ایشون پارسال از حسودیش تولد پسر منو بهم زد و شوهر من با وجود همه این رفتارا میاد میگه چرا بهش سلام منو نرسوندیپشت تلفن😑   من دیگه چی بگم؟؟؟