2777
2789
عنوان

بیاین روش چاقی خونگی بهتوننن بگممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
من چه گناهی کردم نمیخوام صورتم تپل شهههههههههههه☹☹☹☹

بده من بزار تپل شم😂

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه قابلیت انتقال داشت از خدام بود خدا بیامرزه پدر بوکال فتو 😂

آی ای😂

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
اینم شنیدم ولی چطور باید بخوریم

بذار گندم جوانه بزنه بعد بذار خشک بشه آسیاب کن بعد  روزی دو سه قاشق از همون آردو داخل یه کم آب حل کن بخور 

بعضیا هم همون گندمای جوانه زده رو میخورن همون‌طور تازه تازه 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

بذار گندم جوانه بزنه بعد بذار خشک بشه آسیاب کن بعد  روزی دو سه قاشق از همون آردو داخل یه کم آب ...

آهاا

مرسییی

گندم خواستی جوانه بذاری گندم خوب تمیز بخر بشور یه روز خیس کن تو آب زیاد 

بعد بریز تو سبد روزی چند بار سبد بگیر زیر شیر آب سرد که بو نگیره یا کپک نزنه 

بعضیا هم می‌ذارن درجه کم یخچال که خراب نشه 

سویق سنجد همون پودر سنجد رو بریزید توی یه لیوان شیر پرچرب صبحونه یا میان وعده میل کنیدد خدایی تعری ...

من دارم ولی تنبلی می کنم نمی‌خورم 

من دارم ولی تنبلی می کنم نمی‌خورم 

دقیقا

عهه یادم رفت

میتونید اگه دوست نداشتید بهش عسل اضافه کنید شیرین بشه

عهه یادم رفت میتونید اگه دوست نداشتید بهش عسل اضافه کنید شیرین بشه

واسه افراد کمخون چهار شیره( توت انگور انجیر خرما ) استفاده بشه خیلی بهتره با یه تیر دونشون زده میش 

واسه افراد کمخون چهار شیره( توت انگور انجیر خرما ) استفاده بشه خیلی بهتره با یه تیر دونشون زده میش&n ...

خیلی ممنوونم ازتون❤

چه مهربونیددد