2777
2789

چ مسخرن هرروز ی حرفی دارن من از سوزش درد توی رحم واژنم دارم میمیرم بم پماد خارج بدن دادع خب ب چ کارم میاد من از داخل دارم میسوزم 

واقعا ی مشت احمقن ک اسم خودشون گذاشتن دکترکوفت زهرمار هرروز ی حرف جدید برای ی زن بارادر کلی فقط استرس میدن ۵هفته ۵روز رفتم سونو واژینا کرده میگ قلب نمیزنه پس برو سقط باید کنی گاوووووون گاااااو خودتو اذیت نکن فکر نکن

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مسخرن هرروز ی حرفی دارن من از سوزش درد توی رحم واژنم دارم میمیرم بم پماد خارج بدن دادع خب ب چ کارم ...

نکردی که؟!🤦 ببین قلب تا ۹ ۱۰ هفته وقت داره اگر خدایی نکرده نزنه بچه خودش به احتمال زیاد سقط میشه وای کاش خانما اینقدر سریع به حرف دکترا سقط نکنن

به دنبال وارستگی 
چ مسخرن هرروز ی حرفی دارن من از سوزش درد توی رحم واژنم دارم میمیرم بم پماد خارج بدن دادع خب ب چ کارم ...

واقعا اصلا فکر اینکه چه استرسی ادم میکشه رو نمیفهمنن  درستم که جواب نمیدن .. 

با این قیمتایی که میگیرن آدم نمیتونه جای دیگه هم بره  خیالش راحت شه

نکردی که؟!🤦 ببین قلب تا ۹ ۱۰ هفته وقت داره اگر خدایی نکرده نزنه بچه خودش به احتمال زیاد سقط میشه وا ...

ن بابا مگ دیوونه ام

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
واقعا اصلا فکر اینکه چه استرسی ادم میکشه رو نمیفهمنن  درستم که جواب نمیدن ..  با ای ...

عزیزم تو این هفته کل هیکل بچه سرشه و یه بدن که کوچیکتره و عملا فقط توش قلب پیداست،نگران نباش مثانه و کلیه و معده و..تو آنومالی بررسی میشه