2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من مادرم گرید ۳ بود،هر روز صبح به مدت ۴۰ روز‌ناشتا یه قاشق خاکشیر میریخت توی اب گرم بعد از ۵ دقیقه میخورد و اینکه رژیم هم سعی میکرد رعایت کنه بعد از ۴۰روز‌که رفت سونو داد دکترش تعجب کرد گفت کبدت سالمه سالمه

من کبد چرب دارم اینو نشنیدم  ولی علاج کبد چرب . وزن مناسب . پیاده روی . پرهیز از آب سرد و یخ . پرهیز از فست فود . میگن اینم خوبه صبح ۱ تا ۲ قاشق خاکشیر توی یه لیوان آب نسبتا داغ بریزی و بخوری تا یکساعت بعد هم چیزی نخوری 

بله من مادرم گرید ۳ بود،هر روز صبح به مدت ۴۰ روز‌ناشتا یه قاشق خاکشیر میریخت توی اب گرم بعد از ۵ دقی ...

واقعااااا من میترسم دوباره برم سونو بدم همش حس میکنم بدتر شدم منم صبح ناشتا لیموی تازه توی آب گرم میخورم شیرینی اصلا نمیخورم سعی میکنم غذای چرب هم نخورم 

من کبد چرب دارم اینو نشنیدم  ولی علاج کبد چرب . وزن مناسب . پیاده روی . پرهیز از آب سرد و یخ . ...

نمیدونم چند وقته میخورم باید خاکشیر هم بگیرم امروز بریزم توش ممنون

واقعااااا من میترسم دوباره برم سونو بدم همش حس میکنم بدتر شدم منم صبح ناشتا لیموی تازه توی آب گرم می ...

اره عزیزم،گرید چندی؟نگران نباش رژیم غذایی و رعایت کن بیشتر چیزای بخار پز بخور فست فود و چربی ها رو هم حذف کن ناشتا هم خاکشیر با اب گرم بخور رفع میشه