2777
2789
عنوان

تجربه از پوشک گرفتن😍

473 بازدید | 39 پست

سلام 

امروز روزه چهارمه که پسرمو از پوشک گرفتم ، ۲ سال و ۳ ماهشه 

خداروشکر خیلی خیلی عالی پیش رفت ، الان هم ادرار و هم مدفوع رو کامل میگه و دیگه شلوارشو خیس نمیکنه 

مشکلم فقط اینه که شب تا صبح چون ۳ بار پا میشه آب میخوره بهش میگم بیا بریم دستشویی چون خواب‌آلوده کلی گریه میکنه که نه همین باعث میشه که مثلا ساعت ۴ صبح میبینی خودشو خیس کرده ، شما راه حلی دارین؟؟؟

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چجوری؟

روز اول از صبح پوشکشو در آوردم و گفتم که خوب نیست ببین فلانی پوشک نداره ، خوراکی که دوست داره آماده کردم و بعد از هر دستشویی واسش میدادم روز اول خیلی خطا داشت من هر ۲۰ دقیقه میردمش دست شویی اما بازم شلوارشو خیس میکرد ، خیلی باید صبور باشی و از نجس شدن خونه نترسی و اینکه بچه باید آمادگی داشته باشه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خوشبحالت من الان چندماه درگیرم دکتر هم بردمش میگه بچه ها باهم فرق دارن و فقط صبوری کن فشار هم به بچه نیار خودش به موقع میگه..اخه دیگه کی..من دیگه خسته شدم الان دوهفته ای ول کردم 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

میشه بگی از اول چجوری گرفتی من دخترم هرچی بش میگم هرموقع دیش داشتی بگو اصلا نمیگه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من بچه هام 2 سال و خورده ای دوقلو هنوز نگرفتم اصلا نمیتونم 

اگر آمادگی دارن به نظرم زمان مناسبیه الان چون هوا هم گرمه ، باید کلی شلوار بشوری و پهن کنی تو آفتاب ، ولی زمستون جا نیست آدم مجبوره رو بخاری خشک کنه 

میشه راهنمایی کنی چجور از پوشک گرفتی؟

بالاتر گفتم عزیزم

من هر راهی که بگی انجام دادم... بی فایده...خودش میگه هر وقت داشتم میگم اما نمیگه... خودمم مرتب میبرمش اما اونجا نمیکنه همش تو خودش..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خوشبحالت من الان چندماه درگیرم دکتر هم بردمش میگه بچه ها باهم فرق دارن و فقط صبوری کن فشار هم به بچه ...

بله اصلا نباید اجبار باشه ، چند سالشه کوچولتون

میشه بگی از اول چجوری گرفتی من دخترم هرچی بش میگم هرموقع دیش داشتی بگو اصلا نمیگه

پسر منم دو روز همینطوری بود من هر ۲۰ دقیقه میبردمش دستشویی و بعد از هر دستشویی کلی تشویقش میکردم 

دخترت چند سالشه آمادگی داره؟؟

منم همون شب تولد ۲سالگیش بهش گفتم مامان دیگه بزرگ شدی و نباید پوشکت کنم باید جیش کردن یاد بگیری .خدارو شکر خیلی خوب یاد گرفت و شبها هم اصلا زیرش رو خیس نکرد

خدایا شکرت بالاخره...