2777
2789
عنوان

باخوندن پیامش اشک ریختم🥺

892 بازدید | 53 پست

سلام دوستان گلم من باشوهرم الهی شکر هیچ مشکل خاصی ندارم ولی اینکه یه پسر ۲سال و۵ماهه دارم شب ها خیلی دیر میخوابه حتی با وجود اینکه میبریمش شهر بازی اونقد بازم دیر میخوابه که من دیگه کلافه میشم واز شدت خستگی یهو بیهوش میشم بعدن توی رابطه با شوهرم خلل ایجاد شده سر همین دیر خوابیدن پسرم...من همه تلاشم میکنم خوابش ببره ولی نمیشه وخودم در اخر بیهوش میشم از خواب..صبح دیدم شوهرم یه پیامک داده بهم که اره شب ها تاساعت۲بیدارم که بچه بخوابه بعدش میبینم تو زودتر خوابت برده ودیگه هیچوقت نه ازت ...میخوام نه از فردا اسمش بیار

اولین واکنش منفی اش بهم بود درسته بهش حق میدم نیاز داشته باشه ولی تقصیر من چیه لطفا کمکم کنین 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووه نگو نگو بعد تولد پسرم ما هم اینجور سدیم خییییلی صبوری میخواد

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

وای شوهر منم همین بود . یه دوره ای واقعا رابطمون کم شده بود . اما کم کم درست شد با صبر شوهرم . چون من واقعا شبها از خستگی بیهوش میشدم . الآنم کار شوهرم جوریه ک روزها عملیات داریم و بهتر شده رابطمون . شبها خسته میخابیم . اگر میتونی روز تلافی کن ب جای شب 

دیگه شبا پارک نبرین

بعضی بچه ها ها سیستمشون فرق داره،مثلا میگن بچه رو حمام ببری میاد میگیره میخوابه،بچه من بیشتر سر حال میشه دو سه ساعت بیدار میمونه

بچه شمام مثه بچه منه،خسته بشه بیشتر نمیتونه بخوابه،بیشتر آخر شبا براش قصه بخون و تاریک کن و آرامش و ....

ببین‌درسته شوهرت باید درک‌کنه مقصر شما نیستی ولی ایشونم نیاز داشته و‌حس‌بدی بهش دست داده پسرت و‌از این ببعد صبح زود بیدارش کن ظهرهم‌انقدددددباهاش باز‌ی کن‌ که‌نخوابه شب ساعت۸خودش بیهوش‌میشه من‌همیشه همینکارو‌میکردم‌تاوقتی ک‌بدنش ب این طرز خوابیدن عادت کرد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خوودشم خیلی کمکم میکنه‌ خدایی ولی من اصلا یهو هر چی مقاومت کنم در برابر خواب بدنم دیگه نمیکشه واقعا

عزیزم وقتی میبینی خوابت میاد قهوه بخور نسکافه بخور یه چیزی که کافین داشته باشه بلاخره اونم دل داره ...من اگر جای شما بودم این کارو میکردم