2777
2789
عنوان

بدکردم؟

266 بازدید | 27 پست

دیشب جاریم و خواهرشوهرم و برادرشوهرم میخواستن بیان خونه مون. دختر من دوازدهمه و درگیر امتحان دیپلم. گفتم بزار برای یه فرصت دیگه چون دخترم امتحان داره. یه کم تو ذوقش خورد گفت براتون میوه میخوام بیارم پدرشوهر فرستاده زیاد نمیشینم  خلاصه اومد و تقریبا یه ساعت کمتر موندن و رفتن. به نظرتون بد کردم گفتم؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته نمیگفتم حتما تا ۱۲ شب میموند و برای شام. بهانه اش هم خو اهر شوهر ناتنیمه که ده سالشه و همسن دختر کوچیکه ی من

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نه اتفاقا خیلی کار خوبی کردی منه بدبختم دوازدهمم دیشب خالم و‌ دخترش پاشدن اومدن جیگرم خون شد کلی عقب افتادم هرکار میکنم مامانم راضی نمیشه بگه نیاید

متولد ۸۸ نیستم ،۱۹ سالمه😚 میشه لایکم نکنی؟

آره خیلی بد کردی‌. خب دخترت تو اتاق میخوند‌. نهایتش دو ساعت مینشستن.

من بودم اون یکساعتم نمیومدم هیچوقت‌. دم در پایین میدادم و میرفتم‌. یا میگفتم خودتون بیاید براش.

اگه دخترت واقعا درس میخونه کار خوبی کردی گفتی 

آره طفلی ۱۲ ساله زحمت کشیده براهمین کنکور و امتحان

آره خیلی بد کردی‌. خب دخترت تو اتاق میخوند‌. نهایتش دو ساعت مینشستن. من بودم اون یکساعتم نمیومدم هی ...

آخه خونه ام آپارتمانیه و کوچیک این اتاق حرف بزنی کلا صدا تو اون اتاقه. 

کار خوبی کردی مودبانه هم گفتی خانواده اولویته فقط هر وقت این کارو کردی قرار بعدی رو با هماهنگی خ ...

تازه اومده بودن یه ماه نیست شام و عصرونه موندن. من خودم تا حالا خونه اش شام نموندم تو این چند سالی که اومده شهرمون

دخترت تو اتاقه من اگه قرارباشه فردا ریاست جمهور هم بشم اینجوری به کسی نمیگم

سرو صدا میره تو اتاق و حواسش پرت میشه.

آره طفلی ۱۲ ساله زحمت کشیده براهمین کنکور و امتحان

ماها مگه درس نخوندیم این حرفا چیه عزیزم من خودم دکترای شیمی دارم ی چند وقته البته حال روحیم بده و مرخصی گرفتم کارم هم مسیول ی بخش پتروشیمی ماهشهرم. والا با یکی دوساعت هیچکس هیچیش نمیشه.ولی به هرحال شما مادرشی و نظرتون محترم