2777
2789
عنوان

ترسیدن زیاد و استرس موقع خوندن نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 83 پست
قبلا نمیترسیدم از وقتی این مشکلات برام پیش اومده اینجوری شدم😔 وسیله های خونه شبا ی صداهایی ایجاد می ...

اها پس مشکل از روح و روانته

خودمم شبیه توعم وقتی روح و روانم خیلی بهم ریخته باشه ترس میگیرتم

برو روانشناس اگه میتونی

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
انشالله عزیزم از وقتی ب قیامت فکر میکنم میگم الان بترسم بهتر از اینه ک وقتی مردم بترسم😅میخام وقتی ...

خوشا به سعادتتون کاش منم بهتر شم خیلی اذیت میشم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله درست میشه عزیزم امیدت ب خدا

انشالله 

خیلی ممنونم ♥♥

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
گناهکار ک هستم کدوم بنده ای هست ک گناه نکرده باشه😔امروز میرم حموم غسل توبه میکنم شاید ارومتر شدم

بعضی ازگناهان خیلی واضح وپررنگن اونا عذاب وجدان رو بیشتر میکنن

لایک نکنید .توروخدا