2777
2789
عنوان

ترسیدن زیاد و استرس موقع خوندن نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 83 پست
فرشته های خدا کنارتن . مگه میشه آیات خدا ب زبونتو باشه و بترسی از چیزی ب غیر خدا .لعنت بر شیطان

همش میگفتم اعوذ بالله من الشیطان رجیم

فقط اون ی دقیقه ای ک اذان گفتن سنگینی از روم برداشته شد خودم حس کردم گفتم حتما اذان گفتن

نماز ظهر سعی میکنم پسرم خونه باشه  ولی اگه نباشه ن اونقدرا نمیترسم

نماز صبح رو برو جایی ک پسرت خوابیده کنارش بخون

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا کلافه شدم 

خیلی دنبال راه حل بودم بقیه به شوخی گرفتن ولی واقعا در عذابم خودم دلم میخواد ولی اون حس ترس و تپش قلب و گرما عذابم میده نمیدونم چیکار کنم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
منم سجده و رکعت اخر همیشه یه گرمای شدیدی حس میکنم همیشه عرق میکنم...دقیقا برا نماز صبح جرعت بیدار شد ...

من تازه دارم عادت میکنم دلم نمیخاد نماز صبح نخونم یا حتی نماز شب و دوسدارم بخونم ولی این ترسه اذیت می‌کنه حتی الان ک تعریف میکنم معده درد شدم 

اخه الان نماز صبح ساعتشم خوبه اونموقع بیدارم ولی بااین وضع جرات ندارم بخونم

خیلی دنبال راه حل بودم بقیه به شوخی گرفتن ولی واقعا در عذابم خودم دلم میخواد ولی اون حس ترس و تپش قل ...

مراقبه کن

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
همش میگفتم اعوذ بالله من الشیطان رجیم فقط اون ی دقیقه ای ک اذان گفتن سنگینی از روم برداشته شد خودم ...

وقته نماز خواندن بنده های دیگه رو بی نصیب نزار . الان یه فرشته ب فرشته های خدا اضافه شده با وجود تو . خوشبحالت ک خدا اینقدر دوستت داره ک لطف کرده و صداش میکنی .منم  دعام کن نی نیمو اینبار سالم و سلامت بدنیا بیارم . التماس دعا . 😘

مراقبه کن

یعنی چطوری؟؟

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
من اینم میگم حالا میریزن سرم میگن برو روانپرشک ولی منم با اینکه از همون اول سن کم نماز میخوندم و اصل ...

وای منم همینطور همش توهم دارم حتی دیشب ناخوداگاه سرم چرخید سمت دیوار فکر کردم یکی اونجاس😭نماز صبح کوتاهه ولی نمیخام تند تند بخونم

من تازه دارم عادت میکنم دلم نمیخاد نماز صبح نخونم یا حتی نماز شب و دوسدارم بخونم ولی این ترسه اذیت م ...

منم دقیقامثل تو الان که دارم درموردش حرف میزنم تپش قلب گرفتم 

اره خودمم دیشب میگفتم منی ک نماز خون نبودم الان دارم نمازای سخت و سنگین و شروع میکنم شیطان داره اذیت ...

وقتی بترس که گناهی مرتکب شدی .وقتی گناه نکردی اصلا ازچی باید بترسی قوی باش .

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم رو هرجاترسیدی تکرار کن بسیار موثره

لایک نکنید .توروخدا