2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه مهمهههه

211 بازدید | 39 پست

کسی میدونه چطور میتونم گوشی شوهرمو هک کنم توروخدا راهنماییم کنید دیشبم تایپک گذاشتم کسی نیومد اگه میدونید بگید خداخیرتون بده

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم اطلاعات گوشیش میخوایی

واتساپ

گوگل 

چی؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
چرا میخوای وارد حریم خصوصی ش بشی؟؟ 

دیگه خسته شدم‌ میخوام یه بار خودمو خلاص کنم همش با شک نمیشه زندگی کرد شوهرم شهر دور کارمیکنه یکی دوبار دیدم فقط چت کرده نفهمیدم محتواشو بخاطر اون همش میاد جلو چشمم 

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺
دیگه خسته شدم‌ میخوام یه بار خودمو خلاص کنم همش با شک نمیشه زندگی کرد شوهرم شهر دور کارمیکنه یکی دوب ...

اممممم میفهمم ت ولی خب به نظر م بشینی حرف بزنی زودتر به نتیجه میرسی تا هک کردنش

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
چه لینکی 

ولش کن توبلدنیستی ی کاردیگم میتونی کنی ساده تره شمارشو بزن توواتساپ بعدی کدمیادواسش لازم نیس رمزگوشیوبازکنی اون کدوبزن بعد ردش کن بره ک نبینه

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه کافی متفاوته...
عزیزم‌ میخواستم کلا گوشیشو هک کنم میشه

فکر نکنم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
ولش کن توبلدنیستی ی کاردیگم میتونی کنی ساده تره شمارشو بزن توواتساپ بعدی کدمیادواسش لازم نیس رمزگوشی ...

بلدی تو با لینک؟

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤