2777
2789
عنوان

شما هم چنین مشکلی موقع خرید دارید؟

246 بازدید | 27 پست

واسه خرید مایحتاج خونه که میرم در میوه فروشی هی میان میگن خانم یه هندونه میخری یه فلان میوه میخری یکی هم نیست آ فروشگاه میرم خانم کیک میخری بسکوویت میخری فلان چیز میخری باور کنید دلم اصلا نمیاد رد کنم اما وضع خودمونم همچین تعریفی نداره یکی دوتا هم نیستن که

بله زیاد میگن اما خیلی از همین ها وقتی خرید می‌کنی براشون و میری اون جنس رو میبرن پس میدن و پولش میگیرن یه درصدی هم به فروشنده میدن.هماهنگ شده س 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بندرعباس رو ندیدی یعنی چن بار رفتیم کبابی  تا بخواییم یه چیزی بخوریم یکی آمد برا منم کباب منم دل رحم پاشدم ب آقاهه گفتم یکی هم برا این بده 

بعد یکم که گذشت داشتیم میخوردیم دیدم وای خدا چن نفر ریختن که برا ماهم بخر 

یا بریم میوه فروشی یا فروشگاه همیشه جلو‌درشون هستن 

حتی جلو بادجه وایمیستن پول میخوان

سرچهارراها هم که نگم براتون 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندرعباس رو ندیدی یعنی چن بار رفتیم کبابی  تا بخواییم یه چیزی بخوریم یکی آمد برا منم کباب ...

این کلاهبرداریه ی بچه وای میسده جلو بقالی میگه برام تن ماهی بخر مثلا میخری بعد که رفتی میره به فروشنده با قیمت ارزونتر میفروشه پولشو میگیره نکنید

۱۸ سالمه توی اسم همینجوری زدم ۱۳۸۷ سوتفاهم نشه

منم زیاد دیدم دلم میسوزه ها ولی هربار بعداز خرید پشیمون شدم. دیگه جلوی خودمو میگیرم و نمیخرم ولی هرماه یه مقداری کنار میذارم برای صدقه و به کسایی که مطمئنم از وضع زندگیشون میدم.یا اگه نمیشناسید شماره یه پرورشگاه رو پیدا کنید و بریزید به حسابشون

دردم از یار است و درمان نیز هم
این کلاهبرداریه ی بچه وای میسده جلو بقالی میگه برام تن ماهی بخر مثلا میخری بعد که رفتی میره به فروشن ...

وای یعنی تو‌همه ای شهرا هست ولی بندر خیلی وضعیتش بده 

خدا ب داد همه برسه آدم بیرون رفتنی اعصابش خورد میشه 😪

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بندرعباس رو ندیدی یعنی چن بار رفتیم کبابی  تا بخواییم یه چیزی بخوریم یکی آمد برا منم کباب ...

آره سر چهارراه ها که وحشتناک بزور میخان شیشه پاک کنن 

نمیدونم چاره چیه من دلم میسوزه اما به چندتا کمک کنم وضع خودمون انچنان نیست که بتونیم

با هربار کمک کردن ما تعدادشون بیشتر میشه درصورتی که ادمایی که واقعا مشکل مالی دارن سمت گدایی نمیان. پولتونو هربار جمع کنید و بفرستید به حساب شیرخوارگاه یا پرورشگاه یا کسی که از تنگدستیش مطمئنید

با هربار کمک کردن ما تعدادشون بیشتر میشه درصورتی که ادمایی که واقعا مشکل مالی دارن سمت گدایی نمیان. ...

اتفاقا این کارو هم میکنم من همیشه نذار کردنی ۵۰تومن نذار میکنم مثلا میگم ۵تا ۵۰هی میدم 

و همیشه هم این نذرم قبول میشه 

ولی در مورد سر چهارراهااا اگه بندر بودین متوجه میشدی 

بدون کفش بدون شلوار وایمیستن آدم میبینه حالش بد میشه 

واقعا خیلیاشون بی خانمان هستن 

یه بار از آرایشگاه برمیگشتم یه زنه جلومو گرفت گفت خونتون کجاس کفش بهم بده😕

یه خانمی هم من پلاستیک خرید دستم بود چند تا کیک و بستنی توش بود اومد جلوم خواست چندتاشو بدم بهش من خیلی معذب میشم 

این کلاهبرداریه ی بچه وای میسده جلو بقالی میگه برام تن ماهی بخر مثلا میخری بعد که رفتی میره به فروشن ...

بعد جالبه چیزایی که میخوان ضروری نیست و تازه اونی که قیمتش بالاتره میگن. مثلا نمیگه سیب زمینی بخر ببرم خونه همه بخورن میگه توت بخربرام!! دم فستفود نمیگه فلافل میگه سیب سوخاری!!!آخه سس مایونز!!!؟؟؟ یا کنافه پنیری؟!!! اینا برای خودم پیش اومده ها

این از شکم سیریه بنظرم وگرنه اگه گرسنس پس بقیه خانواده هم هستن بگو یه کیلوبرنج یا ماکارونی یا عدسی چیزی