2777
2789
عنوان

ندای درون بد دهن:/

390 بازدید | 25 پست

سلام خانوما.... واقعا از القاب بد و حرف هایی(که به هرکسییییی فوش میده به ه  کسیییی:/) که غیر ارادی تو مغزم اکو میشن خسته شدم... کسی هست اینطوری باشه یا من دیوونه شدم عایا..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد اینجوری میشم در حدی که میخوام سرو بکوبم به دیوار باید یاد بگیری ذهنتو ساکت کنی نزاری انرژی م ...

وای خیلی خستم این صداها وقتی نماز میخونم بیشترم میشن... چ حرفای زشت و زننده ای ک نمیاد تو ذهنم

پس سلام 😐🥲

واقعااا... از خودم ناامید شدم دیگ گفتم دیوونه شدم رف:/.. حتی وسط نماز.. حتی به خدا هم الفاظ بد میچسبونه اونقدر که به شدت شکه میشم و شروع به جیغ زدن داخل مغزم میکنم،،،،، دیگ کم اوردم😔💔

وای خیلی خستم این صداها وقتی نماز میخونم بیشترم میشن... چ حرفای زشت و زننده ای ک نمیاد تو ذهنم

چدن اون انرژی منفی نمیخواد تو کار مثبتی انجام بدی بخاطر همیت بیشتر میشه من خودم به شدای ذهنم میگم خفه شو جدی میگن یه وقتایی کنترلش میکنم یه وقتایی نمیتونم

خودشناسی DNA plus
چدن اون انرژی منفی نمیخواد تو کار مثبتی انجام بدی بخاطر همیت بیشتر میشه من خودم به شدای ذهنم میگم خف ...

واقعااا... از خودم ناامید شدم دیگ گفتم دیوونه شدم رف:/.. حتی وسط نماز.. حتی به خدا هم الفاظ بد میچسبونه اونقدر که به شدت شکه میشم و شروع به جیغ زدن داخل مغزم میکنم،،،،، دیگ کم اوردم😔

با اجازه استارتر

هر کی پیام منو دید دعام کنه 

هر کی دعام کنه حضرت فاطمه زهرا ضامن دعاش میشه من در روایتی خوندم حضرت زهرا سر نماز دعا خیلی برای دیگران میکردن

برام صلوات بفرستین سوره ایی بخونین مطمعن باشید حضرت فاطمه دستتون میگیره دلتونو شاد میکنه چون تویی که برای شادی یه بنده خدا دعا میکنی ارزشت خیلی بالاست 

اسمم فاطمه اس دلم برا عشقم تنگه ازم ناراحته دعام کنه مهدی منو ببخشه برگرده من از غمش مریض شدم

واقعااا... از خودم ناامید شدم دیگ گفتم دیوونه شدم رف:/.. حتی وسط نماز.. حتی به خدا هم الفاظ بد میچسب ...

تمرین کن میتونی منم دارم تمرین میکنم نزار اون ذهنت حرف بزنه 

خودشناسی DNA plus