2777
2789
عنوان

خیلی عاشق شوهرمم. اما .‌‌..

1942 بازدید | 67 پست

خیلی دوستش دارم 

واقعا خیلی عاشقشم 

خیلی مرد خوبیه 

اما فکر گذشته ولم نمیکنه 

همش حس میکنن بهش خیانت کردم

در حالی که عین این ۳ ماه رو متعهد ترین بودم.

عذاب وجدان میگیردم وقتی نگاهش میکنم 

گاهی اوقات بی دلیل میگم منو ببخش 

میگه برا چی میگم همه چی 

کاش از اولش هیچ وقت جز اون پس دیگه ای تو زندگیم نمیومد.

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

عزیزم انقد با گفتناون جمله منو ببخش ذهن همسرتو ب هم نریز 

به جاش شکرگزاری کن و درکنارش لذت ببر 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خیانت کردی؟ چیکا کردی

قبلا با دوسه نفر دوست بودم.

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
همون دردی داری ک من دارم 😔💔  دوبار با دونفر رابطه داشتم . نامزدم خیلی ادم خوبیه .... روزی ص ...

هعی منم 

دقیقا منم

همون دردی داری ک من دارم 😔💔  دوبار با دونفر رابطه داشتم . نامزدم خیلی ادم خوبیه .... روزی ص ...

امضات قشنگ بود 

با خیانت ریشه ینفرو تا اید میخشکونید 

تا وقتی زنده است میسوزه 

با خیانت انگار چاقو رو فرو میکنید ده سانت زیر قلبش انقد خون ریزی میکنه تا روزی ک نفسش دیگه میاد هر‌روژ‌درد میکشه 

حالم ازینهمه کثافتکاری و نجاست بهم میخوره 

با خیانت ریشه ینفرو تا اید میخشکونید  تا وقتی زنده است میسوزه  با خیانت انگار چاقو رو فر ...

من الان خیانت نکردم قبل از ازدواج دوست پسر داشتم 

همین

قبل اژدولجت یا بعدش؟

قبلش 

۳ ماهه عقدم