2777
2789

انگار از من بدش اومده چی کار کنم؟ 

به خدا بیشتر از ده ساله دهنمون سرویس شده تا تونستیم یه خونه کوچولو بخریم اونم شوهرم به نام من خرید چون حامله بودم میخواست کادو بده بهم

وضع مالی برادرشوهرم خوب نیست اما پدرشوهرم همه جوره هواشونو داره خونه ای که براشون اجاره کرده آرزوی خیلیاست ماهی ۱۶ تومن اجاره خونه میده پدرشوهرم

اصلا قرار نبود کسی بفهمه تقصیر پدرشوهرمه واقعا نخود تو دهنش خیس نمیخوره متاسفانه

جاریم همش با نفرت بهم نگاه میکنه و میخواد باهام حرف بزنه با دعوا میگه حرفاشو. یه راهکاری بدین خسته شدم از این وضعیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هووته 

حسود هرگز نیاسود 

تو بهش فکر نکن 

چیکار کنی بری بزنی به نام ایشون اروم میشه؟😂😂😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

بهشون بگید پشیمون شدید همون به اسم شوهرت می‌کنی بلکه از حسودیش کم بشه  

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

آدمی که چشم دیدن خوشبختیت رو نداره چرا برات مهمه که ناراحت باشه یا نه؟

من تازه اینو فهمیدم و میخوام همه‌ی آدمایی که اینطوری هستن و زورشون میاد ازم دور باشن امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم

دلی که رحمه زخمه💔