2777
2789
عنوان

شماره برای حمایت از سگ زخمی

190 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.ی سگ تو محلمون یک ساعته داره زوزه میکشه نمیتونه تکون بخوره.همسرمو بیدار کردم رفتیم پایین همسرم نزاشت من نزدیک بشم خودش رفت جلو گفت انگار کمرش آسیب دیده بعد اومد خوابید.ممم زنگ زدم ۱۱۸ ی شماره داد گفت باید خودتون ببرید

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از نت ادرس نزدیک ترین درمانگاه حیوانات و در بیار ازشون کمک بخواه.یا از نت شماره جایی ک امداد میرسونن ب حیوانات و در بیار بزنگ.خدا خیرت بدع

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

ی سگ هم‌همراهشه مراقبشه.میترسیدم همسرم نزدیک بشه اون بترسه احساس خطر کنه حمله کنه.سگه همش میره کنارش انگار میخواد بلندش کنه نمیتونه ولی خوابیده روبروش نمیره اصلا

اول فکر گردم‌پاش جایی گیر کرده رفتیم دیدیم اینطور نیست.نمیدونم ماشین زده یا چیزی شده تلاش میکنه پاشه ...

اقا تو رو قرآن کمکش کن تو رو خدا ازت خواهش میکنم 

اگه میتونی ببر اون زبون نداره اون آنقدر درد می‌کشه تا بمیره یاانقدر زنگ بزن تا بیان ببرمش یا اینو بزن هرچی گرفت موضوع رو براش توضیح بده اگه راضی شد بیاد ببرش اونجا که گفتن باید بیاریش

خب از نت ادرس نزدیک ترین درمانگاه حیوانات و در بیار ازشون کمک بخواه.یا از نت شماره جایی ک امداد میرس ...

خیلی سرچ کردم.باز الان میرم میگردم