2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به كجا بايد بگيم كه سايتو درست كنن؟

ماه هاست عكسا باز نميشن. 

ليست دوستامو نمي تونم ببينم. 

تو تاپيك كناري هم زده بودن كه نمي تونن پيام وا كنن. 

يهو پرتمون كنن بيرون خودشونو راحت كنن ديگه!

سلام خوبی

جاریت چی شد ؟

همون که تنبل بود و ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام خوبی جاریت چی شد ؟ همون که تنبل بود و ...

سلام عزیزم.😄تو کجا بهت گفته بودم😄از ترس اینجا تاپیک نزدم ک خورده نشم. 

بعد چهار ماه ک رفته بود خونه پدرش ، برادرهمسرم داشت کارای طلاقشو میکرد گفت نمیخوامش دیگه. سه هفته پیش مادرپدر همسرم ب قصد دیدن بچه رفتن خونه پدر دختره اخرشم گفتن میخوایم ببریمش😐بعدم برادرهمسرم دعوا ک‌چرااینکارو کردید و من راهش نمیدم. الان اومده فعلا ک صدای شوهره در نیومده. 

parasoo1989@
سلام عزیزم.😄تو کجا بهت گفته بودم😄از ترس اینجا تاپیک نزدم ک خورده نشم.  بعد چهار ماه ک رفته ب ...

طفلک برادرشوهرت

پدر و مادرش خیلی به زور مجبورش میکنن ...

حالا انشالله که ادب شده باشه دیگه

آره اینجا فوری میرن تو حس فکر میکنن جاریتن خودشون 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

طفلک برادرشوهرت پدر و مادرش خیلی به زور مجبورش میکنن ... حالا انشالله که ادب شده باشه دیگه آره ای ...

اره خداکنه درست شده باشه. اما انقد اینچیزا عجیبه کسی باورش نمیشه فک‌میکنن الکی میگی پیاز داغ زیاد میکنی. 

فک کن بابای خود دختره ناراحته بابت رفتار دخترشو مادرش. چی بگم. 

parasoo1989@
اره خداکنه درست شده باشه. اما انقد اینچیزا عجیبه کسی باورش نمیشه فک‌میکنن الکی میگی پیاز داغ زیاد می ...

آره واقعا کمن این مدل زنها

راستش من که باور نمیکنم تعییر کرده باشه

برای همین گفتم طفلک برادرشوهرت

پدرشوهر و مادرشوهرت در حق بچه خودشون خیلی دارن ظلم میکنن که هی این استخون لای زخم رو برمیگردونن تو زندگیش...

اگرم برای نوه شون هست که اینهمه بچه طلاق

دیگه قسمت اونم همین بوده

این که رفتن دنبالش فقط جاریت و مادرش رو پرروتر میکنه

آره واقعا کمن این مدل زنها راستش من که باور نمیکنم تعییر کرده باشه برای همین گفتم طفلک برادرشوهرت ...

وای دقیقا .شما‌چندسالته متاهلی؟پخته نظر دادی و واقعیتو گفتی. خودشونم اولا میگفتن اگر بیاد همون چندروزه اول باز میشه مثل قبل. دیگه الان گفتن شاید دزست شده باشه ترسیده باشه اینبار .

parasoo1989@
وای دقیقا .شما‌چندسالته متاهلی؟پخته نظر دادی و واقعیتو گفتی. خودشونم اولا میگفتن اگر بیاد همون چندرو ...

مرسی عزیزم

بله متاهلم، بالای سی

عجب.... انشالله هر چی خیره