2777
2789
نمیخواد دیگه هر ادمی میدونه ام ان دی یه کارخونه هرمی ایه به اسم نفیس که که ارتباط میگیره یه عالما مش ...

شما استفاده کردی که اینجوری میگین

کی بهتون اینجوری گفته 😄

اصلا اینجوری نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما استفاده کردی که اینجوری میگین کی بهتون اینجوری گفته 😄 اصلا اینجوری نیست 

اینکه میگی اینجوری نیس یعنی هست 😂 باید الان زرنگی میکردی من نماینده فروش نیستم بهم فروختن 🤌

اینکه میگی اینجوری نیس یعنی هست 😂 باید الان زرنگی میکردی من نماینده فروش نیستم بهم فروختن 🤌

من هر حرفی بزنم شما حرف خودتون رو میزنی کسی که دوست نداره خرید کنه من اصرار نمیکنم عزیزم اصلا این حرف شما به شخصیتتون نمیاد 

من هر حرفی بزنم شما حرف خودتون رو میزنی کسی که دوست نداره خرید کنه من اصرار نمیکنم عزیزم اصلا این حر ...

درک میکنم شمام کارتونه ولی بهتره برید برای یه شرکت بهتری کار کنید آوازه این شرکت همه جا پیچیده کسی بهش اعتماد نداره 

درک میکنم شمام کارتونه ولی بهتره برید برای یه شرکت بهتری کار کنید آوازه این شرکت همه جا پیچیده کسی ب ...

😄😄😄😄

شما استفاده کردین ازش ؟

شما از ی جایی دیگه لطمه دید دارید به من تهمت میزنید 

شب خوش

سلام عزیزم من رفتم خط لبخند زدم اصلا درد نداشت درحد ی بشگون هم کمتربود

سلام مبارکه عزیزم 

صورت من تپله شمام تپلی؟پرتر نکرده صورتتو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سلام مبارکه عزیزم  صورت من تپله شمام تپلی؟پرتر نکرده صورتتو

مرسی فدات

خیلی تپلی نیست صورتم ولی پره خط لبخند زدم پرترکرده خیلی خوب شد صورتمو انگار جون ترو سرحال ترکرد حتما بزن اصلا هم دردنداره

😄😄😄😄 شما استفاده کردین ازش ؟ شما از ی جایی دیگه لطمه دید دارید به من تهمت میزنید  شب خوش

من به شما تهمتی نزدم چند تا آشنا و گفتن و رفتن کامل بهم توضیح  دادن چطوریه کلا روشش که برای تبلیغ میگن ببین من اینو استفاده کردم اینجوری شدم به مردم هم قالب میکنن .‌‌.. ممکنه بعضی ماسکاشون و... خوب باشه  مثلا ماسک و سرم هاشون کی میدونه 

مرسی فدات خیلی تپلی نیست صورتم ولی پره خط لبخند زدم پرترکرده خیلی خوب شد صورتمو انگار جون ترو سرحال ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔