سلام وقت بخیر نامزدم به شدت عاشق بچست و من از بچه خوشم نمیاد نه این که نیارم ولی نمیخوام سال اول یا دوم ازدواجم باشه،قرص جلوگیری هم بهم نمیسازه چطور پیشگیری کنم که اون متوجه نشه؟؟؟
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دوره عقد میخواد بچه دار بشه؟؟ نمیشه که نفهمه دستگاه هم برای زنانی که یکبار زایمان داشتن میذارن فکر کنم
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
نه میگه سه ماه بعد عروسی باید حامله بشی اعصااااابم بد جور خورده نه راه پس دارم نه راه پیش
بگو حالا دقیقاً سه ماه بعد نشدم چی میشه؟؟ دست خود آدم نیست که
به نظرم ای کاش مشاوره اینا بری البته چون شما گفتی تنبلی داری شاید بیشتر طول بکشه تا باردار شی ولی خب باردار شدن مراقبتهای قبلش هم میخواد
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!