2777
2789
عنوان

وام خانگی

634 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.من تصمیم گرفتم یه صندوق وام خانگی راه بندازم.کسایی که تا حالا این کار رو کردند میشه منو راهنمایی کنید🌹🌹🌹

۱_چه اپلیکیشنی برای قرعه کشی استفاده میکنید؟

۲_چه تضمینی ازشون میگیرید؟

۳_اینکار چه سودی براتون داره ؟😅

۴_نفرات اخر خیلی بهشون ظلم میشه برای اونا چیکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تا حالا عضو نشدم

مزیتش اینه میگن اولین وام بدون قرعه برای خودمه 

هرکی وام بهش رسید ازش سفته وچک میگیرن اینهارا باید از قرض الحسنه بپرسی کمک میکنه که رسمی بشه 

انها که اخر میگیرن شانسشون و حالت پس انداز میشه براشون 

بستگی داره کیا رو میخوای ثبت نام کنی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
به نظرتون این فکرخوبی هست که هرکس اسمش دراومد از اون به بعد هرماه ده هزارتومان بیشتر از قسطش بده تا ...

نه سود میشه اگه کسی نفر اخر درومد دور بعدی نفر اول که باز خودتی نفر دوم به اون وام تعلق بگیره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اشنا باشن که نیازی به تضمین نیست ما فامیلی میذاریم فقط یه تعهد نامه بگیر درصورت عدم پرداخت جایگزین میکنی و پولی که پرداخت کرده تا الان اخر وام بهش برگردونده میشه 

سلام عزیزم ما تا الان چند بار صندوق وام راه انداختیم.

۱_الان از اپلیکیشن صندوقچه استفاده می کنیم.

۲_ما تضمین نمی گیریم ولی اعضا همه فامیل نزدیک هستن.

۳_سودش اینه که اگه جزو اولین قرعه ها به اسمت دربیاد خیلی سود کردی اگه هم آخرا باشه انگار پس انداز کردی!

۴_این سری نه. ولی یه بار این کارو کردیم که از وسط کار به قسط ها یه مقداری اضافه کردیم و مبلغ وام بیشتر شد. یعنی مثلا کلش 12 ماهه بود ما از ماه 6 به بعد قسط رو یه کمی اضافه کردیم و وام هم بیشتر شد.  ولی خب یه کمی بی نظمی و حرف و حدیث پیش اومد!