2777
2789

من بله ۱۰ سالی هست که دچار پنیک میشم 

اما به دلیل کرونا،نه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهه اینجوری هستی ؟ دقیقا چیکار میکنی که بهتر میشی؟

۴ سالی هست

ببین پانیک چیزی نیس که به خودی خود حل بشه

هر چی بیشتر بهش فک کنی بیشتر سرت میاد

اصلا تمرکزتو نزار توش

به جاش بگرد منشاشو پیدا کن

ترس ،استرس،اضطراب و ....

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
تو لحظه ای که میگیره چیکار کنم ؟

نفس عمیق بکش 

تمام سعیت رو کن که یه جا بشینی 

تو ذهنت جدا از هر تفکری بگو هیچی نیست 

حتی اگر داد زدی هم مهم نیست 

فقط بگو چیزی نیست من اروم میشم 

اگر میخواستی گریه کنی هم جلو خودتو نگیر 

فقط سعی کن خودتو اروم کنی 

اگر هم کسی کنارت هست بهش یاد بده که تا این حالت رو داشتی شونه هات رو ماساژ بده بهت امید بده ارومت کنه و با حرفاش بهت یاداوردی کنه که نفس عمیق بکشی 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
ده سال به دلیل کرونا عجیبا وغریبا اصلا از کجا میدونین پانیکه به متخصص مراجعه کردین

نوشتم به دلیل کرونا نیست!

بله تحت درمان و نظر متخصص و روانشناس هستم

نفس عمیق بکش  تمام سعیت رو کن که یه جا بشینی  تو ذهنت جدا از هر تفکری بگو هیچی نیست  ...

این موضوع پانیک تا کی ادامه داره ؟؟ درمان قطعی داره چون من قرص فلوکستین ۱۰ هم میخورم