2777
2789
عنوان

جاریم یه کار عجیبی کرده

412 بازدید | 10 پست

پدرشوهرم از ازدواج دومش یه بچه ده ساله داره. شهرشون با ما ۱۴ ساعت فاصله داره . بعد جاریم رفته این بچه رو که در واقع خواهرشوهر ناتنیش میشه ورداشته آورده مهمونی خونه خودش .

رابطه ی جاریم و زن پدرشوهرم اصلا خوب نیست و سایه هم رو با تیر میزنن. بعد رفته بچه رو آورده . 

موندم چرا مسولیت بچه ی مردم رو قبول کرده. 

الان اگه به بچه بگه بالای چشمت ابرو  همون مادرش یه کاری میکنه برادر شوهرم اینو طلاق بده. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به کسی ربطی نداره 

اخرش دودش تو چشم خودش میره

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

بعضی وقتا ادم تو رودروایسی میمونه، دیدم که میگم مثلا من خودم بچه هام ماشاله شلوغن بعد بجه خواهر شوهرم اصرار میکنه زندایی من بیام خونتون یک هفته حالا تو جمع هم میکه ادم روش نمیشه بگه نه نیا

بعضی وقتا ادم تو رودروایسی میمونه، دیدم که میگم مثلا من خودم بچه هام ماشاله شلوغن بعد بجه خواهر شوهر ...

من اصلا مسیولیت بچه ی مردم رو قبول نمیکنم یه بار خواهرشوهرم اومد خونه مون بعد میخواست یه جا دیگه بره مهمونی گفت پسر من بمونه .گفتم فدات شم از پس بچه های خودم به زور برمیام خودتم بمون سرچشمم ولی نمیتونم تنها نگهش دارم. بچه اش یه آتیشیه هرجا مونده یه جاش شکسته 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سلام عزیزم شما لثه هاتون رو جراحی کردین با لیزر ؟ درد هم داشت ؟ 

با لیزر نبود جراحی معمولی نه موقع عمل که درد نداره بعدش سوزش و درد داره ولی با مسکن و یخ آروم میگیره