2777
2789

چقدر سخته دختر کوچولوی من اینقدر زود داره بزرگ میشه و من مادر... هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

نمیتونم بپذیرم که دخترم ممکنه خیلی زود پریود بشه

خدااایا من آمادگیش رو ندارم

حتی نمیتونم دخترم رو آماده کنم و براش توضیح بدم

😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زیر نه ساله ببرش متخصص غدد اگر بالای نه ساله قشنگ براش توضیح بدا و لذت ببر که زحماتت داره نتیجه میده و کوچولوت ذره ذره داره پا میگیره و رشد میکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

همیشه برای این دورانش کلی برنامه داشتم 

جشن بگیرم... با خنده و شادی کنار هم برقصیم

اما اینقدر کوچولویه که قلبم از بابتش داره هزار تیکه میشه

هر وقت در یخچال رو باز میکنم و چشمم به آمپولاش میخوره.... اشکم میریزه

وقتی تزریق میکنه و دستم رو سفت میگیره... چشمام پر اشک میشه... میپرسه مامان من چرا باید ازین آمپولا بزنم

جوابی ندارم😔😔😔

چندسالشه؟

تازه وارد  10 شده

امروز ازش اجازه گرفتم تا زیر بغلش رو اپلاسیون کنم😔

خیلی سخت بود  حتی که ازش اجازه بگیرم

دردش رو تحمل کرد

گفت مامان چقدر خوب شد... من حتی روم نمیشد جلو آبجی دستم رو بلند کنم یا لباس آستین حلقه بپوشم😔😔😔

همیشه برای این دورانش کلی برنامه داشتم  جشن بگیرم... با خنده و شادی کنار هم برقصیم اما این ...

وقتی  باعث میشه قدش بلندتر بشه  ودیرتر پریود چرا ناراحتید باید بهش روحیه بدید دختر منم سه ساله هورمون رشد میزنه اولش  ناراحت بودم ولی الان میبینم  نتیجه داده  خوشحالم که شروع کردم   اگه پریودم بشه یه کم اولش سخته بعد  کنار میاد باهاش

اگر زیر نه ساله ببرش متخصص غدد اگر بالای نه ساله قشنگ براش توضیح بدا و لذت ببر که زحماتت داره نتیجه ...

تحت نظره عزیزم 

دکترش گفته نهایت تا 6 ماه دیگه تزریق داره

بعدش باید آمادش کنم

باخودت کنار ببا.قبل پریود شدن روشنش کن اگر یهویی باهاش روبه رو بشه شوک بدی بهش وارد میشه

باورت میشه 

هر وقت میره دستشویی و یهو صدام میکنه

بند بند دلم از هم جدا میشه، که نکنه پریود شده😔😔