2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی🍑

459 بازدید | 28 پست

تو زندگی هاتون مرد 

اگه  دعوا پیش بیاد مرد کوتاه میاد یا زن؟

اینم بگم سر یه دعواییی که همسرم مقصر بود  به همسرم  فحش بددادم(گفتم لاشی) 

اونم گفت میرم طلاقت میدم تو (گوه )خوردی بمن فحش دادی

حتی به اون کسی که واسطه ازدواجمون بود گفت میرم سر خونش دعوا... این کی بود بمن انداختی

حتی به خانوادمم بی احترامی کرد..💔

یه فحش اینهمه  واکنش میخواست؟

ب سختی دوباره سر خونه زندگیمون برگشتیم اما درد حرفش ک گفت میرم طلاقت میدم نمیخامت... تو دلم مونده.

. شدم سربار زندگیش؟

چجوری زندگی کنم باهاش

چجوری حرفشو فراموش کنم ؟ شما بودین فراموش میکردین؟

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچسب روی شخصیت خودت هدفات و...

عفت کلام داشته باش احترام بذار احترام ببین

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

ببین حرف بد زدی بایدم حرف بد بشنوی مردا هم بی اعصابن سعی کن تو دعواهاتون حرف بد نزنی عادت نشه واستون واسه آشتی هم‌پیشقدم‌نشو به خودت برس اون بیاد سمتت

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

اگر همسرت د. کل خوبه و خوبیهاش ب بدیهاش میچربه چشم پوشی کن..توی دعوای زنوشوهری از این حرفا پیش میاد مخصوصا اگر شدید باشه دعوا...

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اصلا اینایی که یهو تو دعوا بهشون فحش میدی،بعد سریع گارد میگیرن میگن فلان فلان شده به من فحش میدیو درک نمیکنم.... 

مثل به طرف میگی خر.....میگه آشغال عوضیِ میمون به من میگی خر؟!؟!؟!خا خودتم همچی با ادب نیستیاااااا من یکی گفتم تو ۳تا🤨

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘