2777
2789
عنوان

طبیعیه بعد شیردهی

263 بازدید | 34 پست

آدم انقد زود چاق بشه تو دوران شیردهی بینهایت لاغر شدم الان یکماه و نیمه بچا ام رو از شیر گرفتم دارم جاق میشم انگار غذاها میگن عه دیگه شیر نمیشیم پس بشیم چربی😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد ، من تو‌شیردهی هستم دارم لاغر میشم کلی خوشحالم نکنه بعدش باز چاق شم🥺ورزش هم میکنم تو خونه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

چقدر لاغر شده بودی؟ 

من شدم ۴۲ کیلووووو😔😔😩😩

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
وای چه بد ، من تو‌شیردهی هستم دارم لاغر میشم کلی خوشحالم نکنه بعدش باز چاق شم🥺ورزش هم میکنم تو خونه ...

من راضیم چون لاغری اصلا بهم نمیاد شک نکن بعدش اگه رعایت نکنی وزن اضافه میکنی اما با رعایت کردن و رژیم انشالله تو وزن دلخواهت میمونی

دخترم ۸ماهشه ولی اصلا کم نکردم جز اون اوایل😩

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم بچه من آلرژی شدید داشت الان ۲۲ماهشه خیلی بهتره 

خب باید کمی کمتر بخوری..‌ حیفه الکی چاق بشی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...