2777
2789

سلام دوستان

با متقاضیان مشاوره تلفنی انجام میشه

و با توجه به شرایط شون 

درمان قطعی و کاملا سنتی و طبیعی شروع میشه

اگر در این سایت کسی رو میشناسید که دچار این مشکلات هست تگش کنید

هرکی هم درخواست مشاوره داشت 

خصوصی درخواست بده و مشخصات قد و وزن و سایر اطلاعات لازم در خصوص بیماریشو و شماره تماس بفرسته

در اسرع وقت باهاشون تماس گرفته میشه

ختم نیابتی انجام میدم.خواستی درخواست بده.

سلام ببخشید اگ کسی بیماری یا مشکلی خاصی نداشته باشه باز هم دارو میدید؟

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بزرگی شکم راهنمایی می‌کنید آب بشه

بله عزیزم حتما ... درخواست دوستی بدید بعد که پذیرفته شد اطلاعاتتون رو‌ بفرستید 

سلام ببخشید اگ کسی بیماری یا مشکلی خاصی نداشته باشه باز هم دارو میدید؟

بله عزیزم گاهی مشکلات ناباروری بخاطر حالتهای نامتعادل داخل بدن هست.. و اصلا قرار نیست دلیلش بیماری های خاص باشه

شما درخواست دوستی بدید اینجا وقتی پذیرفته شد اطلاعاتتون رو بفرستید... حتما باهاتون مشاوره انجام میشه 

بله عزیزم حتما ... درخواست دوستی بدید بعد که پذیرفته شد اطلاعاتتون رو‌ بفرستید 

درخواست دادم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀