بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
یه سری بی شخصیت هستن که شخصیت مادرم و مادربزرگمو خورد کردن و به کل فامیل توهین کردن و به پدربزرگم تهمت زدن و با مال مردم زندگی کردن ... اونا رو کاش بمیرن دیگه نبینم
ولی بقیشون رو حاضرم هر روز پیششون باشم
لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین 👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :)) آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :) این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️