2777
2789
عنوان

تولد همسرم تو خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 20 پست
مگه میتونم دوتایی جایی برم کار باغش میزاره مگه دیشب از تنهایی خودم اشکم درومد

اگه باغ مال پدرشوهرتون هست فقط همسرتون وظیفه داره کمکشون کنه نه اینکه شما هر روز و هر ساعت برین کمکشون 

فکر کنم از روز اول خودتون بهشون رو دادین بد عادت شدن 

همسرتون بیشتر طرف شماست یا اونا؟ این مسئله رو باید یا همسرتون حل کنین فقط اون میتونه از این شرایط نجاتتون بده چون باهاشون همخونه هستین نمیشه کاری کرد 

نمیدونم اینایی ک خیلی دستوری میگن فلان بکن جدا شو فکر نکردن این خانم اگر شرایطش رو داشت قطعا جدا میشد؟؟یا مثلا خودشون هر چی بشه همونجوری با همسرشون حرف میزنن و همسرشون سریع قبول میکنن؟؟؟؟وقتی اینجا کسی از مشکلش میگه خودش میدونه ک جدا بشه بهتره !دنبال راه حل هستش ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اینایی ک خیلی دستوری میگن فلان بکن جدا شو فکر نکردن این خانم اگر شرایطش رو داشت قطعا جدا میش ...

اینجور مواقع تنها کسی  که مقصره فقط شوهر آدمه 

باید هر چند وقت یه بار از همسرش بپرسه اینجا راحتی چیزی اذیتت نمیکنه اصلا اگه نمیخواد از خانوادش جدا بشه باید باهاشون حرف بزنه یکم مراعات حال زنشو بکنن ولی بعضی مردا واقعا بی درکن فقط مهم راحتی خودشونه 

اینجور مواقع تنها کسی  که مقصره فقط شوهر آدمه  باید هر چند وقت یه بار از همسرش بپرسه اینج ...

۹۰ درصد مردا بی درکن و‌چون‌خودش راحته خونه پدرشه فک‌میکنه خانومشم راحته ولی من‌‌نظرم اینه این خانم‌از اول‌بد عادتشون‌کر‌ده ب حرفشون‌گوش‌داده‌و تنها راه حلش بیخیاله و هر چی گفتن ب چپت اونققدددر ک دیکه ازت خسته بشن و‌ خودشون جدات کنن

خیلی رک چی بگه بنده خدا؟ می گن شوهرت دستت رو بگیره بره هرجا که دلتون می خواد.وقتی خونه یکی دیگه زندگ ...

اها با مادرشوهرشون زندگی میکنه؟ من فکر کردم جدان اونا دعوت میکنن