2777
2789

احتمال رفلاکس هست

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر خب احتمالا سرما خورده البته به خاطر فصل هم ممکنه اینطوری بشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه بهتره ببریش دکتر تا مطمئن بشی آخه هنوز خیلی کوچیکه

پهلو ها و پیشانیشو با روغن چرب کن بهتر میشه

موقعی که خوابه انگار رفلکس داره چون تا گلوش میاد بالا نمياره اصلا 

اصلا به پشت نخوابونش که خدایی نکرده بی صدا شیر به گلوش نپره 

حتما تا چهار پنج ماهگی به پهلو بخوابونش

ببرش دکتر خب احتمالا سرما خورده البته به خاطر فصل هم ممکنه اینطوری بشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیک ...

شوهرم نیست صبح زود می ره دوازده شب میاد خودمم پریود شدم دیروز تو آشپزخونه افتادم خیلی بدنم ضعیف شده میترسم برم بیرون خدایی نکرده چیزی بشه کمکی هم ندارم متاسفانه از اينورم میترسم از این خس خس 

شوهرم نیست صبح زود می ره دوازده شب میاد خودمم پریود شدم دیروز تو آشپزخونه افتادم خیلی بدنم ضعیف شده ...

پهلو ها  ، سینه و پیشانی بچه را چرب کن یکی دو روز اگه خوب نشد بعد ببر دکتر 

البنه اگه به پشت می خوابونی احتمالا داره شیر رفته باشه تو ریه اش 

پهلو ها  ، سینه و پیشانی بچه را چرب کن یکی دو روز اگه خوب نشد بعد ببر دکتر  البنه اگه به ...

دائم به پشت ميخوابه به پهلو ميخوابونم بر میگرده خودش الان از صبح به پهلو خوابوندم پشتش بالشت گذاشتم خس خس نمی کنه 

اگه خدایی نکرده شیر رفته باشه تو ریه اش باید چیکار کنم?

دائم به پشت ميخوابه به پهلو ميخوابونم بر میگرده خودش الان از صبح به پهلو خوابوندم پشتش بالشت گذاشتم ...

اگه شیر رفته باشه که خوب میشه چند روزه مهم نیست ولی بدون خدا بهت رحم کرده که خفه نشده هیچ وقت هیچ وقت نوزاد زیر چهار پنج ماه را نباید به پشت بخوابونی چون اگه شیر بره تو ریه شون هیچ صدایی نداره و متوجه نمیشی

دختر من دوماه و بیست و دو سه روزشه تا الان به جز وقت هایی که رو پامه هیچ وقت جرات نکردم به پشت بخوابونمش وقتی می خوابه واسه اینکه غلت نزنه پالشت پشتش زیر تشکش میزارم بعد هر دو ساعت خودم از این پهلو به اون پهلوش میکنم