2777
2789

دختر من  نوزاد یکماهه دچار فتق ران شده دو طرفه  2روزه عملش کردن الان درد داره استامینوفن و هیدروکسی زین هم بهش میدیم تو خواب بی‌قراره بیدار میشه برای مدفوع هم خیلی فشار به خودش میاره قرمز میشه . خیلی نگرانم. کسی از بین شما دوستان این تجربه رو داشتین؟لطفا کمکم کنید

من ۶ ماهم بوده عمل شدم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختربرادرشوهرم هم یه شب مارفتیم خونشون مامانش داشت پوشکش روعوض میکرد یه دفه گریه کردم دیدم یه قسمت بادکرد.به مامانش گفتم بچه ت فتق داره گفت نه گفتم ایناهاش بردیمش بیمارستان چتدروزبعدعمل کردن.ولی نمیدونم برادردچی دادن بهش.ان شاالله زود خوب میشه 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

پسر من فتق داره تو بیضه شم اب جمع شده. بالای اندام تناسلیش سمت راست خیلی وقتا ورم میکنه. دکتر گفت صبر کن تا ۲ سالگیش اگه خوب نشد بیا عمل

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
دختربرادرشوهرم هم یه شب مارفتیم خونشون مامانش داشت پوشکش روعوض میکرد یه دفه گریه کردم دیدم یه قسمت ب ...

میشه بپرسی ازشون   برا نفخ و حالت یبوست بعد عملش چیکار کردن الان بچه شون مشکل مدفوع ادرار نداره که؟