2777
2789

عرق بیدمشک بخر شبا خوابیدنی و صبحا صورتتو باهاش مزطوب کن هم چربیه صورتتو میبره هم صورتت براق میشه هم منافذش بسته میشه هم جوشاتو از بین میبره 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق بیدمشک بخر شبا خوابیدنی و صبحا صورتتو باهاش مزطوب کن هم چربیه صورتتو میبره هم صورتت براق میشه هم ...

منافذ واقعا بسته میشه؟

بعد از شستن صورت و تمیز کردنش با این اینکارو بکنم؟

بعدش دیگه هیچی نزنم؟

شما چقد نتیجه دیدی ازش

منافذ واقعا بسته میشه؟ بعد از شستن صورت و تمیز کردنش با این اینکارو بکنم؟ بعدش دیگه هیچی نزنم؟ ...

منو همسرم استفاده میکنیم بعد کلی تحقیق واقعا موثره  حتی اگه صورتتم نخای بشوری میزنیش به صورتت جوری صورتتو نمیز مبکنه که خودت متوجه میشی 😋😋 انگار با صابون شستی 😁 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

نه لازم نیس چیزی بزنی چنتا کاری که مبگم کنی پوستت عالی میشه 

۱ شبا خوابیدنی گلاب بزن صورتت بخاب 

اگه عرق کاسنی بزنی صورتت شفاف و روشن میشه و باعث جوونی و از بین رفتن چروک میشه 

از عرق بیدمشک برای از بین بردن جوش و بستن منافذ و پاکسازی پوست استفاده میشه 

اگه میخای صورتتو بشوری با صابون بچه فیروز بشور 

خیارو رنده کن و گلاب بزن به صورت ماسک ازش استفاده کن 

ضرر نداره؟ کی بهت گفته بود اولین بار که بیدمسک خوبه؟

طب سنتی چون قرصای ویتامین و.. کبدو به مرور خراب میکنه وکرم ویتامین باعث حساسیت یا زدن جوشای کوچیک وریز میشه کرم های روش کننده پوست باعث ایجاد لک تنها کرمی که که خوب کرم ضد افتاب 

برای ماسک از مواد طبیعی و ارگانیک 

یا از عزقیجات استفاده بشه

در کنازش تغدیه مهمه بیشتر مشکلات پوستی به خاطر کبد و اختلالات خواب و هورمونیه وتغذیه