2777
2789
عنوان

کربلا رفتید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
فکر نکنم با این گرما بشه رفت😭

الهی...ان شاالله به زودی بری گلم 

هممون طلبیده شیم

واقعا آرزومه برم مکانای زیارتی

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا باشی خواهر

همچنین شما گلم ❤️💚💙

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

فکر کنم آخرش در حسرت کربلا بمیرم 

شوهرم تنها نمیذاره برم،اطرافیانم تو فصلهای دیگه نمیان میگن گرون

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شیراز

شیراز هواش عالیه 

کربلا واقعا گرم اگه گرمایی هم باشی اذیت میشی 

من خودم نرفت ولی بچه جنوبم و بشدت گرمایی تحمل گرمای خوزستان رو هم ندارم ولی خیلی دلم میخواد برم کربلا حتی با وجود گرماش

شیراز هواش عالیه  کربلا واقعا گرم اگه گرمایی هم باشی اذیت میشی  من خودم نرفت ولی ب ...

میترسم غیر قابل تحمل باشه،نتونم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤