2777
2789
عنوان

پشت پرده شغل ها

688 بازدید | 19 پست

من خودم تو شیرینی فروشی کارکردنی صندوق دار بودم صاحب کارم آجیل های کهنه رو می‌ریخت رو و تازه ها رو زیر تو کبابی هم همینطور نشسته بودم رفتم یخچال رو باز کردم دیدم گوشته بوی فاضلاب میده و موش تو اونجا پیدا شده بود شما هم از خاطرات محل کارتون و پشت پردش بگید. 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من تو شیرینی پزی کار میکرد 

می‌گفت تو آرد شون ی موش مرده پیدا کردن 

با همون آرد شیرینی درست کردن بعدش 

می‌گفت تو اون ظرفی که مایع شیرینی درست میکردن بعد کار ، کارگر ها جوراب ها و لباس زیر شونو تو اون ظرف میشستن 

دیگ تکراری شده ی کم خلاقیت ب خرج بده

🤣🤣🤣🤣🤣اره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

فقط یه نفر یه مغازه داشت .  همه میگفتن بدن همون رو بزنن کلی درامد داره . فلانی تا اون مغازه رو زد   تیلیادر شد . سالها گذشت  ‌ تا فهمیدن  که اصلا اون مغازه درامد نداره ‌ باز کرده نشسته کلی پول نزول میده    پولدار شده ‌ .  بعد واسه رد گم کنی  این مغازه رو زده .

هنوز پشت پرده  یه شغلم بگم  چند برادر کشاورز بودن . بعد یه مدت شدن  وضع مالی توپ . خیلی عالی . هر کی پرسید . رک گفتند از زمینمون یه کوزه پیدا کردیم داخلش سکه . بردیم فروختیم  تیلیادر و.... شدیم .‌ همه هم میگفتن چه شانسی  خوش به حالشون . زمین ما کوفت پیدا نمیشه . بعد ۲۰ سال توسط مامورا گرفتار شدن  که مواد میفروختن از ۲۰ سال قبل تا الان . تازه مردم ساده فهمیدن گنجی درکار نبود  پشت پرده بوده و....

؛( 

لااقل از این تاپبکها بزنید .مردم اگاهتر شن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من روسری فروشی کار میکردم عشقی قیمت جنسارو گرون میکرد یا روسری که زده داشت قالب میکرد به مشتری 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود