2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نم والا خون ریزی نداشتم اینقد تعجب کردم

نه عزیزم خیلیا خونریزی ندارن باکرگی ربطی به خونریزی نداره اگه اون لجظه استرس نداشته باشی و عضلاتت منقبض نشن طبیعتا خونریزی هم اتفاق نمیفته 

اکثریت فکر میکنن اون باکرگی وقتی پاره میشه خون میاد ولی اینطور نیست 

عزیزم باکرگی مهمه. نه بخاطر یه تیکه گوشت. بخاطر اینکه وقتی دختری باکره باشه یعنی این دختر انقدر برای خودش ارزش قایل بوده که اجازه نداده یک پسر بدون هزینه  و راحت اون را صاحب بشه و باهاش رابطه داشته باشه. 

قانون طبیعت اینه که باید پسر برای رسیدن به دختر تلاش کنه. هزینه کنه. دختر نباید راحت و در دسترس باشه. وقتی پسر هزینه کرد تلاش کرد  و بهش رسید اون وقت اون دختر خیلی با ارزش تره. چون پسر با خودش میگه برای به دست آوردنش تلاش کردم. واضحه که آدم وقتی برای چیزی تلاش کنه اون چیز براش ارزش بیشتری داره چون جزیی از خودش میشه.

حتی جدیدا شنیدم که توی یک برنامه آمریکایی از مهمانان برنامه در همین مورد سوال شد و وقتی یک دختر ۲۸ ساله گفت من باکره ام. همه تشویقش کردند. اونها هم این موضوع را میدونن