تازه عروسم و داریم خونه رو بازسازی میکنیم به امید خدا که کم کم بریم خونمون...هزینه های بازسازی به شدت بالاس و به همین خاطر دنبال یه کابینت کار منصف و کاربلد میگردم ...کسی سراغ داره؟کارش لطفا خوب باشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهر خود من توکار کابینته وقتی نجار برید پی وی سی لبه ها رو چجوری زدید؟
عزیزم توجه کن نجار گفت چقدر وسایل می خوام منظورم چوب و میخ و پیچ و .... شوهرم رفت چوب فروشی پاک چوب گرفت به اندازه های که نجار گفته بود برش زدن آورد خونه نجار اومد فقط مونتاژ کرد .اگر منظورت اون نوار های دور چوب که خود اونجا که چوب خریدیم با ابعادی که نجار داده بود واسمون زدن
خب کار کابینت همینه دیگه همین کار ها رو باید انجام بدن اون کابینت کار چطور گفته ۱۰۰ تومن؟
کدوم کابینت کار ؟ بیرون مغازه دار این قیمت گفت شهر ما اگر کابینت پول چوبش و وسایل مثلا ۲۰ تا بشه ۲۰ تا هم دستمزد ولی وقتی وسایل بخریم و ۷ود نجار ابعاد بده و مونتاژ کنه خیلی کمتره