2777
2789
عنوان

کتاب یار غار بنده 📖📖

60 بازدید | 2 پست

سلام به دوستان زیبای نی نی سایت امشب دل من هوس کتاب کرده بود شدیدا گفتم بیام یه تاپیکی درباره کتاب بزنم .(نقطه سر خط )

اقا من خیلی کتاب دوست دارم خیلی کتاب هایی که ژانر درام داره وایی عاشقشم خیلی دوست دارم کتابی که می خونم حالت واقعی داشته باشه و من بتونم هر خط و هر کلمه رو توی ذهنم تصور کنم بشینم روزمرگی های شخصیت های کتاب رو بخونم .(نقطه سر خط)

فقط تنها مشکلی که جلوی کتاب خوندن بنده رو میگیره اینه که کتاب گرونه به دوستان خیلی گرونه 🦧. ( نقطه سر خط ) 

اره خلاصه تا جایی که در توانمه می خرم ولی کمه برای منی که کتاب رو تو یکی دو روز می خونم خیلی کمه . (نقطه سر خط ) 

یکم کتاب بهتون معرفی کنم : ۴ جلد اب نبات پسته ای دارچینی هل دار و نارگیلی نویسنده کتاب ایرانی و کتاب طانزه  طانز دوستان 

کتاب جنگی که نجاتم داد و جنگ چکاوک ها و اینا الان دیگه نصف شبی چیزی به ذهنم نمی رسه . ( نقطه سر خط)

بله عزیزانم ببخشید وقتتون رو گرفتم خونه هاتون پر از کتاب و اتاق هاتون پر از کتاب خونه یادتون نره در این روز های گرم به گل هاتون اب بدین تشنه نمونن اگه رم گربه دارین از طرف من بگیرن سفت فشارش بدین و ماچش کنین اگه شمع دارین و عود روشن کنین و موزیک بدون کلامتون رو بزارین رو لذت ببرین  اگه پیتزا تو یخچال دارین برین تا کس  یگه نیومده تا تهش رو بخورید اگه رم افسرده و ناراحتین گریه کنین تا سبک شین بعدشم هر کاری که ازش لذت می برین بکنین برین پیاده روی موزیک گوش کنین برگ گل هاتون رو تمیز کنین راحت دوش بگیرین و راحت ترین لباستون رو بپوشین خدافط 🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

"خیلی دوست دارم کتابی که می خونم حالت واقعی داشته باشه و من بتونم هر خط و هر کلمه رو توی ذهنم تصور کنم بشینم روزمرگی های شخصیت های کتاب رو بخونم ." این و که خوندم یاد کتاب‌های جین آستین و خواهران برونته افتادم. 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
"خیلی دوست دارم کتابی که می خونم حالت واقعی داشته باشه و من بتونم هر خط و هر کلمه رو توی ذهنم تصور ک ...

متاسفانه این کتاب رو نخوندم 🌿

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.