2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژلوفن نوافن تاثیری نداره،شما تجربه داشتین؟؟؟ یا اطرافیانتون؟؟خیلی سخته هلاک شدم نگهداری مریض سخته

خود مریض دردش بیشتره درک کنید شکستگی های  شدیدخیلی آزار دهنده هست با کوچکترین تکونی درد شدید تر میشه

خود مریض دردش بیشتره درک کنید شکستگی هایبرید خیلی آزار دهنده هست با کوچکترین تکونی درد شدید تر میشه

اره خیلی درد داره😔من همش بیدارم ک نکنه تکون بخوره،مسکن هم دردش رو اروم نمیکنه،طول درمانش چند روز هس؟؟

اره خیلی درد داره😔من همش بیدارم ک نکنه تکون بخوره،مسکن هم دردش رو اروم نمیکنه،طول درمانش چند روز هس ...

اگر دردش زیاده تو بیمارستان مرفین میزنن یه مدت خوبه دوباره شروع میشه قبل اینکه اثر مسکن ها کم بشه مرتب به پرستار ها بگه تا فاصله دارو هاشو کم تر کنن

اره خیلی درد داره😔من همش بیدارم ک نکنه تکون بخوره،مسکن هم دردش رو اروم نمیکنه،طول درمانش چند روز هس ...

اگر پلاتین بزارن حدود دوهفته درد نسبتا زیاد داره ولی دوره خوب شدنش بستگی به سن و نوع استخوان سازی   بد زخم و خوش زخم بودنش داره ممکنه تاچند ماه طول بکشه