2777
2789

برای سالها به عقب برگشتیم ، همه چیز سوخته ، دلیلش هم اتصال برق، بیمه حریق نبودیم، همه میگن شکر کن خودتون سالمید اما من اندازه همه دنیا غم دارم اصلا در حد تحمل من نیست این درد

سراسر زندگی من معجزه بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی سخته 

ایشاله خدا کمکتون کنه

شکر کن خودتون سالمین واقعا فکر کن الان زنده نبودی چی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

از فامیلا خونش سوخت   پسر جوانش که عقد کرده بود هم  سوخت و فوت شد ‌   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فدای سرت ک سوخت 

خدایی نکرده اگر خودت میسوختی و زیبایی صورتت نابود میشد با تمام پولهای دنیا نمیتونستی زیبایت بدست بیاری پس غم و غصه بنداز دور سوختن خیلی بده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

وای خیلی وحشتناکه😭

الهی بزودی معجزه بشه و چند برابر بهتون برگرده... الهی آمـــــین 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇