2777
2789
حدود ۱ سال اون ازمایش داد چیزیش نبود من ذخیره م کمه

میشه بپرسم چند ساله ایی و ذخیرت چنده

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط سعی کن خودتو قوی کنی از نزر روحی من ۷ سال بچه دار نشدم اطرافیان زخم زبون میزدن خودم منم اف ...

خواهر شوهرم تازه بچه ش ب دنیا اومده

نمیدونی دلم ریش میشه وقتی میبینم انقد حال میکنخ با بچه ش

حدود ۱ سال اون ازمایش داد چیزیش نبود من ذخیره م کمه

یک ساله و به طلاق فکر می‌کنی و میگی شوهرم داره پاسور من میشه ؟!😳😳

منی که سه ساله منتظرم یا کسایی که ده ساله چشم انتظارن دیگه چی بگن

لطفاً از رحمت خدا ناامید نشو 

یک ساله و به طلاق فکر می‌کنی و میگی شوهرم داره پاسور من میشه ؟!😳😳 منی که سه ساله منتظرم یا کسایی ...

شوهرم خیلی عجله داره،خیلی فشار میارن روش دوستاش ،خانوادش...

👏👏راستش با این وجود دلم سخت معجزه میخواد 

انشالله به زودی خدا معجزه اش رو بهت نشون میده گلم🌹❤️😍🥰

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

سلام

برید کلینیک نازایی امید تو تهران خ فخراباد خ مشکی پیش دکتر آقاحسینی باکمک خدا معجزه میکنند حتی اگر راهت دوره ارزش داره چندبار باهواپیما یاقطار بیای تهران

چند تا ازاقوام همسرم دوقلو‌وسه قلو‌دار شدند

اگر همسرت نمیپذیره بری سراغ درمان و‌پیش مشاور نمیاد و خانواده اش هم نمیذارند زندگی کنید یا از‌پرورشگاه بچه بیارید دیگه جداشو تا اذیتت نکنند 

هدف ازدواج بچه نیست اما اینجا ایرانه وهمه فکر میکنند بچه چی هست مثلا

۲۰ ساله جاریم بچه نداره یادشم نیست شاغله صبح تاشب سرکاره. اشکال از برادرشوهرمه

چهل تا سوره مریم بخون هدیه به روح حضزت مریم ع ردخورنداره

خیره ان شاا…

[QUOTE=294473607]شوهرم خیلی عجله داره،خیلی فشار میارن روش دوستاش ،خانوادش...[/QUOTE

چه ربطی به دوستان و خانواده اش داره؟!

نذار بفهمند تو اقدامی دکتر برو ولی بهشون نگو چون چند وقت بعد سرکوفتشو میزنم من خودم سه ساله منتظرم همسرم و خودم عاشق بچه ایم ولی وقتی بقیه میگن چرا تمیزترین میگم به وقتش حتما بعضی جاها هم میگم شوهرم راضی نیس با همسرت حرف بزن نزار ذهن شوهرت رو شست‌وشو بدن