2777
2789
عنوان

بیاین از ادا اطوارهای شوهراتون موقع بیماری بگین بخندیم دور هم 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 39 پست

من بدترم....اون طفلی آروم من سنگ کلیه گرفته بودم درد داشتم گریه میکردم اون همینجوری قربون صدقه می‌رفت دکتر می‌خندید می‌گفت دفعه اول میبینم مسی بخاطر سنگ کلیه گریه می‌کنه  یا رفتم جراحی بینی کردم وقتی انژیوکت داشت میکشید دردم اومد گریه کردم همش میگفتم بمیرم الهی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رابطم با شوهرم عالیه

وقتایی که مریض میشه خیلی ناز می‌کنه فقط هم اخ‌ و وای می‌کنه خخ نازش میکشم خوب میشه سریع

فقط هم میگه سوپ نپز 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

واییی همسر من سرگیجه گرفته بود اورژانس زنگ زدم ساعت ۷و نیم صبح اومدن. بعدهمسرم مرتب داد می زد ای خداااا این چه دردیه دارم فرو میرم تو زمین. به دادم برسیدددد... چرا اینجوری شدم من این چه بلایی بود سرم اومد ای خدااااا😐😐😐بنده خدا راننده آمبولانس و همکارش اینجوری بودن😳😳به من میگفتن سابقه داشته گفتم نه بار اولشه😅فکر میکردن چیزی مصرف کرده که از حالت طبیعی خارج شده🤣🤣بعدا که براش تعریف کردم اصلا یادش نبود

بارکلا چه مهربون .....

من خیلی دلم هم نازک تا یجاییم زخم میشه صبر میکنم اون میاد خونه بعد میگم اینجام زخم شده اون تا میگه بمیرم الهی یهو من گریه میکنم بوس می‌کنه میگه الان خوب میشه 😂😂😂

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...