2777
2789

سلام به همه. دوستان گل، کسی این مدل جارو شارژی داشته؟؟؟ کف خونه تماما پارکت هست، میخوام بجای جارو و خاک انداز آشپزخونه، شب به شب کف آشپزخونه و همچنین خورده ریزه های خونه رو باهاش تمیز کنم، وگرنه که جارو برقی کشیدن، جای خودش رو خواهد داشت. این مدل کم جا ‌جمع و جوره، برای همین اینو انتخاب کردم. اگر کسی تجربه داره، بی زحمت منو راهنمایی کنه. ممنون از محبتتون.https://s8.uupload.ir/files/3e1b9f5c-2ed7-402c-9245-4143191ed2ab_c1zv.jpeg

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ازین نه، ولی جاروبرقی ایستاده دارم،، خیلی راضی‌ام برا دم‌دستی

این جمع و جور هست. کم‌جا هست، برای همین به این مدل پیله کردم. کلا از داشتن وسیله زیاد و انبار کردن تو خونه خوشم نمیاد، زندگی مینی مالیستی رو قبول دارم، ولی گیر دادم به این😁😁😁😁😁😁 میگم برم همون نپتون پلاستیکی رو بخرم، ماجرا رو تموم کنم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جمع و جور هست. کم‌جا هست، برای همین به این مدل پیله کردم. کلا از داشتن وسیله زیاد و انبار کردن ت ...

نمیدونم والا🤣هرجور راحتی،، ایستاده‌ها زیاد جا نمیگیرن که گلم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

درست میفرمایین، خونه ما خیلی کوچیکه، همه چیز کیپ در کیپ هست، یه شکاف بین کابینت و یخچال داریم که درحد یه جارو دستی سنتی توش قرار میگیره، منم گفتم بجای جاروی دسته بلند و خاک انداز ( خاک انداز رو باید یه جای دیگه مخفی کنم تو شکاف نمیره) از این جارو بخرم باکلاسِ!🤣🤣🤣🤣🤣 انتخاب بعدی همون نپتون دسته بلند لاغر باید باشه چون تو شکاف میره🤣🤣🤣🤣

عکستون هم داخل سایت نشون داده نمیشه، فقط باید لینک بزارید.

اسم جاروتون رو هم بگید، تو اینترنت میزنم و میبینم. زحمت شما نباشه برای آماده کردن لینک.

عکستون هم داخل سایت نشون داده نمیشه، فقط باید لینک بزارید. اسم جاروتون رو هم بگید، تو اینترنت ...

عزیزم من نمیشه لینک بذارم،، کلا پرتم میکنه بیرون سایت، دوباره واردمیشم ،نمیشه لینک گذاشت.. 

ولی تو برو روی عکس، چندین بار نتتو خاموش روشن کن،بعدبزن روی عکس،حتماً نشون میده،، مارکش سایا ست،، 3ساله دارمش خیلی راضی‌ام خداروشکر. 

مگه هر شب زمین رو جارو میکشید؟؟؟؟چه قدر تمیزید بابا  

خورد و ریز آشپزخونه رو هرشب جارو میکشم. شوهرم وسواسی هستن، جایی تمیز نباشه، غر میزنن. حالا کارگر هفته ای هم دارما!

عزیزم من نمیشه لینک بذارم،، کلا پرتم میکنه بیرون سایت، دوباره واردمیشم ،نمیشه لینک گذاشت..  ول ...

بله بله خانوم، عکستون باز شد، جاروی بنفشتون رو دیدم 😍😍😍😍. جاروی خالی هست؟؟؟ اسم مدلش رو بی زحمت میفرستین، من یه سرچی کنم. مزایاش چی هست؟

بله بله خانوم، عکستون باز شد، جاروی بنفشتون رو دیدم 😍😍😍😍. جاروی خالی هست؟؟؟ اسم مدلش رو بی زحمت ...

عزیزم  طول عمرش بیشتراز جاروشارژیه باطری خوره. جاروبرقی ایستاده‌ست،، باطری خورنیست وسیم 5متری داره برا برق،، دسته از بدنه جدامیشه و میشه جارو شارژی برقی.. مخزن داخلی داره وفیلتر که هر 2بار باید درش بیاری و بشوری تانیروش کم نشه.. مارکشم سایا هستش جانم. نزدیک 3ساله دارمش و اونموقع 2وخورده‌ای گرفتم الان قیمتشو نمیدونم فداتشم از دی جی کالا گرفتم. الان مارکشو ازنزدیک برات میفرستم گلم.. از جارو دستی وجاروشارژی معمولی خیلی بهتره ولی به جاروبرقی نمیرسه. 

عزیزم  طول عمرش بیشتراز جاروشارژیه باطری خوره. جاروبرقی ایستاده‌ست،، باطری خورنیست وسیم 5متری د ...

قربون محبتتون. تشکر. البته که جارو برقی کشیدن خونه، جای خودش رو داره، فقط که نمیخوام جارو خاک انداز ست برای آشپزخونه بخرم. من فوبیای مو دارم، به جارو مو میچسبه، واقعا حالم بد میشه. جارو شارژی کوچولو دارم، ولی باهاش نمیشه خم شد و جارو کشید، گفتم دسته دار بخرم. حالا به امیدخدا تا ببینیم چی میشه.

بازم یک دنیا ممنون

قربون محبتتون. تشکر. البته که جارو برقی کشیدن خونه، جای خودش رو داره، فقط که نمیخوام جارو خاک انداز ...

قربونت گلم ،ان‌شاءالله که خیره ،موفق باشی عزیز💜❤️💜