2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم جای خواهرتون بزارید منو جواب درست بدین من نهمم واسه امتحانای خرداد  ماه قبل مدرسمو عوض کردیم اومدیم توی روستا موقع امتحان بچه ها هیچکی درس نمیخونه وسط امتحان ریاضی برگمو میکشیدن اینور اونور تقلب میکردن نمیزاشتن بنویسم ۶ نفر بالاسرم بودن هی میگفتم برین اونور میگفتن نه ما هستیم بنویس منم استرس شدید گرفتم فشارم اومد پایین گریه کردم هرچی به مدیر گفتم گوش نداد به همه تقلب میرسوند همه جوابارو بهشون میگفت ..فکر کردم هیچی یادم نمیاد نمیزاشتن بنویسم امتحانو دیگه ول کردم زدم بیرون مدیرم کاری نداشت برای اسمو رسم مدرسه میزاره بچه ها تقلب کنن تجدیدی کم شه...

من الان نمرام همه عالی معدل ترم اولم ۲۰  ترم دوم ریاضیو درحد ۱۰ یا ۱۲ میشم  برگرو ول کردم از جلسه اومدم بیرون ..من تجربی میخواام اگه نمرمو خیلی کم دادن من اعتراض کنم و به  مدیر اینا بگم که  عوض کنه عوض میکنن؟مثلا بگیم اگه عوض نکنه به اموزش پرورش میگیم مثلا..بخدا ریاضی من عالیه همیشه ۲۰ 

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

متاسفانه ریاضی یه درسیه ک به شدت نیاز به پیش نیاز داره  و مباحثش پیوسته است  و پروسه اش نزدیک به ۵ ماه مطالعه مستمره

آمار و احتمال، مجموعه و دنباله ، شمارش بدون شمارش 

اینا فک کنم سرجمع ۲۰ درصد بشن حدودی  پیش‌نیاز هم ندارن 

تابع و مثلثات تعداد تستشون تو کنکور زیاده میتونی بخونیشون

من خودم نظرم روی معادله نامعادله و شمارش و اختمال و هندسه مختصاتی و لگاریتمه. ولی نمیدونم ارزش دازه تایم بذارم بعد سرجلسه سخت باشن، یا اینکه تابع بخونم. 

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
هندسه مختصاتی چی؟

اگه میتونی هندسه بخونی و سر جلسه جواب بدی آره بیست درصد میشه مشکل هندسه برا بچها اینه ک خیلی وقت گیره 

ولی چون تو نمیخوای برا بقیه سوالا وقت بذاری میتونی درصدی رو ک میخوای بیاری 

نمیدونم ولی اگه اشتباه نکنم کنکور دی یه سوالشو ترکیبی با یه مبحث دیگه داده بود 

اگه میتونی هندسه بخونی و سر جلسه جواب بدی آره بیست درصد میشه مشکل هندسه برا بچها اینه ک خیلی وقت گیر ...

مرسی  عزیزم. فک نکنم ب صرفه روش وقت بذارم چون ی دونه سوال داره. حالا ببینم چطور میشه. 

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫