ما قراره برای یه حال ۴۵ متری کولر بگیریم...گفتیم یه کولری بگیریم که اتاق رو هم خنک کنه که دیگه برای اتاق کولر جداگونه نگیریم در عین حال یه چیزی بگیریم که هم خوب باشه هم گرون نباشه
کولری که دارید چیه؟خونتون چند متره؟(میپرسم چون میخوام ببینم با چند متر کولر چند هزار دارید و راضی هستید)راضی هستید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا حالا کولر آبی نخریدیم... فکر نکنم برای مازندران خوب باشه
پس همون گازی رو باید بخرید اکه اسپیلت بتونید بخرید خیلی خوبه همه سرمایش هم قدرتش سرماش هم مثل کولر پنجره ای نیس خیلی لطیف تره و بهتر و بیشتر قدرت خنک کردن داره درسته گرون تره ولی میصرفه
پس همون گازی رو باید بخرید اکه اسپیلت بتونید بخرید خیلی خوبه همه سرمایش هم قدرتش سرماش هم مثل کولر پ ...
ممنونم از نظرتون
تا حالا کولر پنجره ای نداشتیم ولی خب دیگه الان فکر نکنم با این حد از گرما کولر پنجرهای جواب بده...میخواستم ببینم اسپیلیت خوب چی هست که گرون نباشه چون گرین لند(اگه اشتباه نکنم)۲۴۰۰۰ قیمتش ۳۹ میلیون ولی آپشن هاشم خیلی زیاد بود