2777
2789
عنوان

انتخاب شما مدرسه دولتی یا غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست

سلام خانم معلم بزرگوار . 

اتفاقا منو همسرم چند روز پیش داشتیم صحبت می‌کردیم در این مورد . 

و سلیقه ی هر دوی ما برای پسرمون دولتی هست . 

چون سطح معلم های بالاتری داره .

توی سرچ گوگل در مورد آزمون استخدامی معلمی 

تاپیک شما رو دیدم . خیلی بزرگوار و خوش قلبید که دیدم پارسال تاریخ و شرایط این آزمون رو برای کاربرها اعلام کرده بودین . 

جسارتا اطلاع دارید امسال هم برگزار میشه یا خیر . 

و اینکه برای مقطع آموزشی ابتدایی ،رشته مرتبط ندارم 

امکان داره برای تمامی رشته ها آزاد بشه 

کاش اینطور بشه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم معلم بزرگوار .  اتفاقا منو همسرم چند روز پیش داشتیم صحبت می‌کردیم در این مورد .  ...

سلام دختر گلم امیدوارم حال دلتون عالی باشد 

ممنون از لطف شما 

انشاالله امسال هم قراره ازمون استخدامی برگزار بشود چون تعداد زیادی خروجی داریم دوم اینکه باید رشته تون مرتبط باشه به نظرم اگر قصد شما جدی هست برای معلم شدن لازمه یک مدرک مرتبط حتما بگیرید اگر کارشناسی دارید میتونید ارشد روانشناسی یا علوم تربیتی اقدام کنید 

سلام دختر گلم امیدوارم حال دلتون عالی باشد  ممنون از لطف شما  انشاالله امسال هم قراره از ...

ممنون لطف دارید 

آخه من در آستانه ۳۶ سالگی هستم 

اگه برای ارشد بخونم شرایط سنی رو شاید از دست بدم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌راست. ما هم اصفهان هستیم اهل تهرانم بخاطر شغل همسرم اینجاییم 

پسرم نزدیک ۴ سالشه 

کاش شما به این زودی بازنشسته نمیشدید 

مینوشتیم مدرسه شما 

توی دفترچه یجا خوندم اگه رشته غیرمرتبط دارید 

باید دو سال سابقه کار در مهد یا پیش دبستانی ارائه بدید 

که اونم ندارم . 😔

خیلی آموزگاری رو دوست دارم 

شغل انبیاست 

کاش میشد معجزه ای بشه قبول بشم 

توی دفترچه یجا خوندم اگه رشته غیرمرتبط دارید  باید دو سال سابقه کار در مهد یا پیش دبستانی ارائ ...

خب ببینید اگر این طوریه به اداره اموزش و پرورش محل سکونت تون مراجعه کنید تا شما را به موسسین پیش دبستانی معرفی کنند انشاالله به ارزوهاتون برسید

من دوتا فرزند دارم هر دو دولتی میخونن چون بچه خودش باید درس خون باشه به زور معلم و پول بابا کسی دانشمند نمیشه

کسانی هم که میگن سطح خانواده های مدارس دولتی پایینه  این چه ربطی به درس خوندن فرزندامون داره

البته این و هم قبول دارم که بعضی از مدارس دولتی توی مناطقی قرار دارن که متاسفانه به خاطر شرایط بد زندگی اهالی شاید دچار مشکلاتی باشن ، ولی یه نکته اگه کسی تو اون مناطق زندگی میکنه خب به فکر چاره باشه والا بقیه مناژق شهری همه جای ایرانمون مدارسش یکین

و مورد آخر دوست خودم که فرزند اولش و همیشه بهترین مدارس میفرستاد و کلاسهای فوق برنامه داشت برای فرزند دونش به این نتیجه رسید که بهترین مدرسه نزردیکترین مدریه به خونه هستش

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
خب ببینید اگر این طوریه به اداره اموزش و پرورش محل سکونت تون مراجعه کنید تا شما را به موسسین پیش دبس ...

سلامت باشید ممنون از راهنمایی هاتون . 

فقط سوال آخر اینکه 

من پسرم رو برای اول ابتدایی کجا ثبت نام کنم توی اصفهان 

پیشنهاد شما کجاست 

صد دررررررر صدددد غیر انتفاعییییی

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

پسرم دولتی میره

اول چون ب خونمون نزدیک واز کلاس اول مستقل رفت وامد کرد 

دوم بنطرم مدرسه دولتی معلم های باسواد تدریس میکنن

در صورتی ک عیر دولتی اینطور نیست البته ن همشون

هزینه ک باید ب مدرسه عیر انتفاعی بدم کلاس میفرستم .

....البته در نطر دارم دبیرستان بره عیر دولتی... 

سوم اینکه ابتدایی راهنمای خودم عین معلم خصوصی بالا سرش هستم کمک میکنم .لزومی نداره پول الکی هزینه کنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚