2777
2789
عنوان

برم باشگاه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قدم ۱۵۵ هست وزنم ۵۳ . . الان ۵ ساله که میرم باشگاه خودم نخواستم که تغییر کنم از اولم وزنم همین بود فقط چون ورزش میکنم غذامون یکمممم بیشتر میخورم که لاغر نشم و وزنم ثابت باشه .. من اروبیک میرم  .خیییلی توی روحیه ام تاثیر مثبت میزاره 

بنظرم برو با مربی دوست میشی تازه کلی دوست جدید پیدا میکنی اجتماعی میشی . من یه مدت با شوهرم بحثم شده بود گفت نمیزارم بری باشگاه اصلا توی خونه افسرده شده بودم که آخر خودش گفت برو

خیلیییی  واسه همین گفتم که فعالیت ساده هم که شده داشته باشم

خیلی خوب کاری میکنی

بدنسازی خیلی خوبه اگه دوست نداری تی آر ایکس و ایروبیک هم خوبه

برو از نزدیک یه جلسه ببین خوشت میاد یا نه

خدایا شکرت🤲🍃
منم قدم ۱۵۵ هست وزنم ۵۳ . . الان ۵ ساله که میرم باشگاه خودم نخواستم که تغییر کنم از اولم وزنم همین ب ...

چقدر خوب 

یعنی تو این پنج سال وزنتون تغییر نکرد؟

ایروبیک عالیه واقعا

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
یه ورزش درگیرکننده‌ی کل بدن، نمیدونم چجوری توضیح بدم که مطلب و برسونه گوگل کنید یه ویدئوش و ببینید ش ...

بله راجبش خوندم

پیشنهاد خوبی بود 

ممنونم❤🙏

خیلی خوب کاری میکنی بدنسازی خیلی خوبه اگه دوست نداری تی آر ایکس و ایروبیک هم خوبه برو از نزدیک یه ...

ایربوبیک رو یکی از دوستان هم پیشنهاد دادن

روش فکر میکنم

ممنونم 🙏❤

@masoomehh     مصی زیبا توهم نظرتو بگو

سلام عزیزم 

اگ فعالیت سبک تر میخوای ک فیت بمونی و ورزش جزئی از لایف استایلت باشه 

پیشنهادم بهت پیلاتسه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر خوب  یعنی تو این پنج سال وزنتون تغییر نکرد؟ ایروبیک عالیه واقعا

نه وزنم تغییر نکرد .. اگه بعد ورزش غذا نخوری لاغر میشی اگه بلافاصله بعد ورزش غذا زیاد بخوری چاق میشی ..ولی من زیاد چیزی نمیخورم بعد ورزش  در حد دوتا تخم مرغ آب‌پز یا یه موز یا سه چهار لقمه نون پنیر .. ولی روحیم خیلی خوب شده چون صدای موزیک بلنده و اروبیک تقریبا مثل رقصه .

خیلی ممنونم از نظرت

قربانت 

موفق باشی عزیزم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋